Zumrut Kizim alti gun sonra sekiz aylik olacak, birkac gundur huysuzlugu var,kulaklarini da cok cekistiriyor.daha hic disi cikmadi.buaksam aniden atesi 37.2-38 arasunda seyrediyor.dis cikarmis bebekler neler yasadi anneler.virus doneminde insan korkuyor da
Tugceva Zumrut merhaba canım ben eczaneden tetagil diye toz vardı ondan alıp damaklarina suruyodum rahatlatiyodu.
Gmzdgs Zumrut bnm kızımda öyle oldu ilk dişini ateşten 1 hafta sonra gördüm ben peşine 1 hafta Sonra diğeri çıktı 😃
Zumrut Gmzdgs simdi hastaneye geldik gorunurde dis yok dedi, idrar yolu enfeksoyonu olabilir dedi.umarim hemen iyileşir 😰
ilykrts Zumrut merhaba benim kızım da aynı diş yok görünürde ama tüm arkadaşlarımın bebeği aynı. 6. Hastalık salgını varmış muhtemelen öyle sizinki de. Geçmiş olsun
Aydaa Zumrut merhaba aynılarını benim oğlumda yaşadı diş yok görünürde dedi doktor 6. Hastalıktan şüphelendi ama bir hafta sonra ilk dişi çıktı
Zumrut ilykrts daha once altinci hastaliga da yakalandi hatta 5bucuk aylikti ozaman.tekrar yakalanir mi ki, cunku doktoru bir daha bukadar etkilemez bagisiklik kazandi dedi ama🤔
Aydaa ilykrts bazen her gün çıktı bazen gün aşırı fakat 37yi geçmedi 38leri görmedik hiç bir bir hafta kadar devam etti böyle hatta diş göründükten sonrada ateşlendi bir defa