Mehmetaslan Sevdasoylu mandalina portakaş limon yapraklarından herhangi birini yıkayıp buzluğa atıyorum biraz soğusun bi tülbent yardımıyla başıma sarıp karanlık serin odada yatıyorum canım
2cocukluanne222 Sevdasoylu migren mi sinuzit mi var cnm geçmeyen baş ağrılarım vardı nöroloji sinüzit dedi genzimde akiyodu kbb ye gittim dr sinüzit dedi şükür ler olsun ilaçlarımı kullaniyorum azdigi zaman baş ağrılarım kalmadı saçımı asla ıslak bırakmıyorum bide
Deletedmom328 İmkanın varsa karanlık oda da uyumayı dene , birde mentollü migren tası var onlardan da temin edip kullanabilirsin
Deletedmom328 BKumsal görümcem kullanıyor baya iyi geliyor dedi övüyordu yani çok fazla ordan aklımda kalmış benimde
nehirinannesii BKumsal migren taşı bende var ama bi faydasını gormedim en son 3 gün çektim o ağrıyı sonunda dayanamayıp serum taktırdım cok geçmiş olsun size de
Sevdasoylu Deletedmom348 ağrı kesicimi oluyordu bi ara kullandım sanki. Ağrı kesici az geçiriyor yine artıyor ama😔
Deletedmom328 Mom987 benim migrenim yok canım görümcemin var ve çok feciydi bu taşın iyi geldiğini söyledi bayağı bir övüyordu benim de aklımda kalmış önerdim 🙈
Deletedmom348 Sevdasoylu Ben migren haplarını kullanmaya cesaret edemedim. Araştırdım. İkinci hamilelik falan olur kaza ile diye. Zararı çokmuş