Selinsu1 Bu doğru mu ya ben gunduz uykusunu iyi alirsa gecede uykuya gecisi kolay olur diye biliyodum ama 7 aylik kizim gündüz her zamankinden fazla uyudu simdi asla uyumuyor😔
Burcem Selinsu1 vala benim de kızım bi gün gündüz sürekli uyudu kaldırsam da baygın gidiyordu gece 12 oldu gözleri açtı sabah 5’e kadar anam ağlamıştı bide sabahı kurban bayramıydı daha dedim töbe böyle uyumana izin vermem 3 aylık bu arada
minnakbaby Selinsu1 evet cok uyursa gece uyumaz. Ama toplamda yasina uygun gerektigi kadar uyursa da gece cok guzel uyur 😊 mesela 6 aylik toplam 3-3.5 saat uyumasi gerek 4 saat uyursa gece uykusundan calabilir
Serap11 Selinsu1 Gündüz uykusunu da almalı tabii ki ama alması gereken kadar. Fazla a da az olursa geceyi etkiliyor. Benim de oğlum 7. ayında şu an gündüz toplam 3 bazen 3 buçuk saat uyuyor.
minnakbaby Burcem uyaniklik surelerine gore uyutun bisey olmaz bide tek seferde 2 saatten fazla uyumamali
Burcem Selinsu1 ayy ben o geceyi yaşadıktan sonra gündüz fazla uyudu mu bir sonraki uykusuna yatırmıyorum elde olmuyor tabi direnemiyolar uyku geldi mi çığlığı basıyorlar ama elimden geldiğince oyalıyorum gündüz bi şekilde geçiyor da gece kabus oluyor ayakta gezmesi 🙄
Burcem minnakbaby 2 saatten fazla uyumuyor zaten ama sık uyumuştu o gün Uyandı geri uyudu ondan sanırım uykusunu aldk