Rrabis12 Kızlar 2aylık oğlum var ayakları sürekli soğuk çorap giydiriyorum bşrde kıyafetlerinide uzun giydiriyorum hala neden soğuk hasta olcak dşye korkuyorum az önce iki tane üste giydirdim sizde de oldumu
Busrammesut Rrabis12 4. Aya girdik benim oglumunda öyle neden olduğunu anlamadim bende çok şükür hastalanması falan da olmadi şimdiye kadar
CanselK Rrabis12 bebeklerin üşüyüp üşümediğini göğsünü kontrol ederek anlayabilirsiniz. Ayaklar ve ellerle değil 😇
Merve-HanifeDuru Bebekler kendilerini ısıtamadığı için soğuk olması normal 5 ay 5 günlük kızım var sürekli uyku haricinde soğuktur külotlu çorap üzerine normal çorap dahi giydirdim yine soğuk yetişkinler gibi metabolizma beklemeyelim bebeklerimizden ☺️
CanselK yesilgozlumm böyle sıcaklarda üşüyeceklerini sanmıyorum tabi siz annesisiniz daha iyi bilirsiniz 🙏
yesilgozlumm CanselK tabi ki ama akşamları soğuk oluyor hele gece 🤭 aman dikkatli olalım , bu arada sende iyi bir annesin en iyisini evladın için sen bilirsin ❤️
CanselK yesilgozlumm akşamları çorap giydiriyorum çünkü ben bile üşüyorum. Benim kızım üstünde hiç birşey tutmuyor hemen açıyor o yüzden giydiriyorum mecbur