Ahmetsalih Iyi aksamlar anneler bebegim 4 aylık çok uyuyor normal mi acaba sizin bebekler nasıl doktora sordum bisey demedi uyanikken dili hep dışarda bebeğimin bugün mesela oglen 12 de uyandı lutfen yardımcı olun korkuyorum normal mi diye
Mltmokty Ahmetsalih doktorunuz nasıl birşey demedi ? Anlayamadım benim oğlumda 3 ay 20 günlük ama gündüzleri Asla uyumaz gece 1-2 den aşağı yatmaz ne desem bilemedim
Balannesi Ahmetsalih Kaç saat uyanık kalıyor? 4 aylık bebeğin fazlasıyla uykuya ihtiyacı var uyuması normal 😊
Cansuaysima Ahmetsalih normal canım kimi bebek uyumayı çok sever her yerde uyur uzun saatler hemde özellikle bazı dönemler hiç takma kafana saat tut düzenli yaz bi yere gün gün bak kaç saat uyuyor
Ezo5742 Ahmetsalih normal cnm ya uyuycaklarkı buyusunler bızde 4e gırcez uykuyu sevıyo uymadıgındada mum tutturuyo
Ahmetsalih Mltmokty ya benim bebeğim doğduğundan beri böyle uyku düzeni gece 1 veya 2 defa uyanır ama işte takildim kaldım ben normal mi diye
Mltmokty Ahmetsalih yani en iyisini uzmanlar bilir tabikide her bebek aynı değil siz fazla saatini geçirmeden beslediğiniz sürece sıkıntı olmaz bence çünkü uykuda çok önemli gelişimi için biliyosunuz
GnsLna Ahmetsalih şu son2 haftadır biraz daha uyanık kalmaya başladı ama siiznki gibi 4 5 anca uyanık kalıyordu
renkliruya Benim oğlumda çok uyur..öğleye kadar uyuruz birlikte yatarsak..erken kalksakta yine öğleye kadar uyku modunda olur.. Bazı bebekler uykuyu seviyor.. Ama başka bir doktorada götürebilirsiniz.. Dili dışarıda olmasıda normaldir heralde.. Oğlumunda öyleydi.. Şimdi 6 aylığız dili bazen yine dışarıda olur.. Gelişimsel bir sorunu yok..