Onuralpmom Merhabalar ilk başlarda prima bebek bezi kullanıp daha sonra başka marka bebek bezine geçen varmı aranızda kızlar? Ya da neeler kullanıyorsunuz memnuniyetiniz nedir ?
Deletedmom0900 Onuralpmom ilk molfix kullandim pisik yapti sonrasinda prima hediye geldi onu kullandim pisigi filan gecti gercekten guzel bezdi. Bugun miniese gectim gercekten inceligi filan cok iyi. Bakalim pisik sorunu sizdirma yapicakmi. Ama incelik doku olarak primaya es deger bence
Gktrk4231 Onuralpmom canım ilk prima aldık 1 numara sonra sleppy indirime girmişti herkes denesin diye onu aldık sleppy kullandım bütün zıbınlarımız mahfoldu bitene kadar hep tasırdı. Primadan cok memnun kalmıstım 2 ve 3 numarayı hemen alıp stokladım sonra eşim molfix aldı deneyelim diye pişik yaptı. Neyse arayısa girdi eşim prima pahalı diye sonra duydukki Can Bebe yenilenmiş aldık çok iyi ince molfix gibi kalın degil pişik yapmıyor ve tam kenarlara kilit mi neydi adı ondan yapmıslar kesinlikle sızdırmıyo ve cok ucuz 40 kurusa denk geliyor hemde Türk malı dene derim 😊
[silindi] Onuralpmom ben prima kullanıyorum ama deneme amaclı minies almıstım, 1 paket kullandım onu da begendim ama cis yapınca bezden cok agır koku geliyor minieste. kıyafetine bile siniyor, ama sızma,taşma, pişik yapmadı
Deletedmom0900 [bilinmeyen] acaba kucuk mu geliyo canim? Ben daha yeni bugun aldim bilemiyorum oyuzden sizdirma yapiyomu yada pisik suanlik bisey yok ama gece bi kalsin bakalm ne olucak, prima mesela 12 saat kuruluk sagliyodu gercekten
Deletedmom0900 [bilinmeyen] Zimzmzim gece saat 12 de degistirdim ve sabah 11 de aldim hic bi sizdirma filan olmamis