MinervaEva sinemayyildiz Ilk zamanlari serum fizyolojik kullandik biz de. daha sonrasinda her gun banyo yaptirmaya basladigim icin gun icinde hic temizlememe gerek kalmadi banyoda sicak suya girdikten sonra bir iki kez minik burnunu sikiyorum hemen temizleniyor😊
Minikaslann sinemayyildiz Allah bağışlasın 🙏 serum fizyolojik ile yıkayıp otribebe ile çekebilirsiniz
Minikaslann sinemayyildiz https://youtu.be/DN2zV8zPwaU uygulaması bu şekilde şimdilik bir tüp yeter burnuna yarım /yarım. İlerde biraz büyüdüğünde 90 derecelik açıyla yani bebek dik konumdayken de yapabilirsiniz serum fizyolojik işlemini.
Dilanacr Serum fizyolojik kullanıyoruz genelde çok doluysa aspiratör yardımı ile yavaşça cekiyorjm sürekli kullanıma uygun değil bebeğin burnunda ödem oluşuyor sonra çok sokmadıkça rahat nefes alıyorsa aspiratör kullanmanızı tavsiye etmem
Arass0407 MinervaEva damla olarak mı yoksa baya sıkıyo musunuz bebeğim grip olmuş 2 aylık bilemedim damla da fayda etmez diye biraz sıktım ama
MinervaEva Arass0407 Serum fizyolojik kullanirken bir paketi iki burnuna hizlica sikiyordum zaten agzindan burnundan fiskirarak kendisi atiyordu bir iki kere de ben siktigimda tamamen temizleniyordu. Simdi 5 aylik oldugumuz icin hassas donemlerimizi atlattik tabi o yuzden banyo sonrasinda burnunu sikarken biraz daha sert ve tekrarli davranabiliyorum. Cok gecmis olsun bir an once atlatmaniz dilegi ile🙏
Minikaslann Arass0407 YouTube da serum fizyolojik yazın herhangi birini izleyin bebeğinizi yan yatırın üstte olan burun deliğinden bir tüp serum fizyolojik damlayı sıkın (fışkırtın) tek ya da iki hamle gerekiyor sonra yüz üstü çevirin ağzından burnundan akacak zaten.