Kumkum Bebeğinin beyninde kist cıkan var mı kızlar ? Bizimkinde 4 mm kist çıktı. İçim korku içinde. Kendi kendine kaybolan cinstenmiş internette öyle yazıuor ama doktorumuza yarın gideceğiz varsa yasayan bu durumu nolut yazsn rahatlamaya cok şhtiyacım vard
Arifeeee Kumkum Benim hamileyken çıkmıştı canım . 28 .haftaya kadar kendiliğinden geçer demişlerdi. Çok şükür geçti. Koroid pleksus kisti demişlerdi bizimkine.
Kusannesi Kumkum beyninde değil ama ciğerinde çıktı bizimde 5 cm baya büyük. Yarın fakülteye gidecegiz
Rengin Kumkum benim kizimda da detaylı ultrason da çıkmıştı. Ağla ağla bir hal olmustum. Kadin dogum doktorum umursamadı bile bunlar geciyor bisey yok saglikli bebegin diye. Tabi doğuma kadar içim içimi yedi. Sonra doktor doğduktan sonra geçmiştir gayet sağlıklı biseyi yok dedi ekstra bisey yapmadılar. Uzulmeyin. Bu aslında her bebekte oluyormuş cocgunlu geçiyormuş beyin büyüdükçe. Bebeginiz ne kadarlık?
Kumkum Unsincan bizimde öift taraflı umarım bizde de geçer.Peki pglunuzun bas cevresi neydi dogudugunda ? Bi de yeni doğan ken mi cıktı kist ? Kaç ay da geçti
Rengin Kumkum uzulmeyin dedigim gibi benim bildiğim çoğu geciyor geçmese bile zararsız kistlermis. Tabi en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Yarin doktor kontrolu sonrasi yazabilir misiniz yine beni de etiketleyerek merak ediyorum ne diyecek.
Kumkum Rengin doktorumuzla konustk bugün herhangi bir sıkıntı yaratmaz bir kaç aya kaybolur dedi ama kaybolmazsa da zararı yokmus.
Kumkum Elifelcn aynen canım ama insan yine de tedirgin oluyor hele ki hamileliğimden beri yüreğim agzımds geçirdigim için