Haticelif Aldıklarımızı paylaşalım hepimiz anneyiz ihtiyaçlar ortak sayılır. Birbirimize de fikir olur belki🤗
BeyzaLivaLeyla Haticelif valla bebek için yastık yastık kılıfı robot süpürge çocuğa kıyafet hepsini favladım bekliyorum bakalım ne kadar düşecek
minikbirbal Haticelif 115 tl olan molfix bezi 119 tl ye çıkarıp 111 e geri düşürmüşler. Böyle olunca Kandırılmış hissediyorum alasım gelmiyor 😌
BeyzaLivaLeyla Haticelif benimde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hayır robot süpürgeye baktım geçen gün 3000 tlydi indirimde 3400 küsur anlamadım ben indirim nerde 🤣 hayır alacağıma değilde fiyat analizi yapıyorum trendyol şaşırmış iyice
Supermomiscoming Hepsi kolpa ürünlerin fiyatları yükseltip düşürmüş gibi yapıyorlar klasik Trendyol indirimi
Supermomiscoming minnakim1 hahaha şuan indirim var mı diye baktım da eşime 12si doğum günü diye saat istedim 150liraya düşmüştü indirimli kargo bedava bugün sabah istemiştim şimdi 160 olmuş 10lira artmış nerde indirim bindirim olmuş resmen 😂😂😂
Woody Koton bebek tshirtler Koton kadın tshirtler English home havlular sepetye şu an Bu saydıklarım maks. 10 TL ürünler ☺️
Haticelif Abcdefff müthiş bi takım olduğunu çok duydum canm, Karaca’nın hiç bi ürününden memnuniyetsizliğim olmadı şuana kadar
Durusumm 20 lira olan elbiseyi 28 lira yapmislar nasıl bir indirim bu😑 iki gündür indirime girer nasilsa görmezse bile ayni fiyattan alirim diyordum.