nilton_b Hanımlar merhaba, 5,5 aylık bebeğimi bugün sünnet ettirdim. 6 saat oldu hala uyumak istiyor kendinde değil gibi. Sizlerde durumlar nasıldı, kaç gün sonra normale döndü miniklerin yarası?
eymenkerem nilton_b postunuza yorum olmadığı için görülmemiş. Sünnet işleminiz lokal mi oldu genel anestezi mi acaba.
Ogullarinaasikanne nilton_b Yorum yapılmadığı için görülmüyor tatlım bebeğimi sünnet ettirdiğim için her sünnet postuna bildiğim bir soru ise mutlaka cevap veririm. Benim oğlum 6 aylıkken lokal anestezi ile sünnet oldu haliyle uyku hali olmamisti. Sizin genel anestezi mi oldu ? Bence herhangi bir farklılık var ise dahi mutlaka doktora gidin yada iletişime gecin
BOLAHENK nilton_b Benim bebeğimde sabaha kadar uyumak istemişti ertesi gün kendine geldi endişe etmeyin
Balbocegi nilton_b biz de haftaya cuma olacağız genel anestezi ile. Tam 7 aylık olacak. Genel olduğu için uyuma hali normal. Büyük oğlumda da aynı şekilde olmuştu
Minikadam25 Ogullarinaasikanne merhaba bende sünnet ettirmek istiyorum ama zorluğu kolaylığı hakkında bilgi verir misiniz?
Ogullarinaasikanne Minikadam25 inanın çok kolay 1 haftada tamamen iyileşti erkek kardeşim 7 yaşındaydı sünnet olduğunda günlerce gecelerde ağladı ağrıdan. 6 aylık oğlum ilk idrar hariç anlamadım bile sünnet olduğunu her alt açmada ellerinizi yıkar bol kremler kuru tutmamaya calisirsaniz hemen iyileşiyor emeklemeden yürümeden yaptırmak en güzeli bence darbeye karşıda sıkıntı olmuyor. İkinci oğlum 5 aylık su ortam biraz normale dönsün onunda yaptırcam canim
Minikadam25 Ogullarinaasikanne yaa bende bu süreçte nasıl olacak bilmiyorum hastanelere gidilmiyor zaten de yapmıyorlar 4 aylık daha bakalım nasıl olacak 🤷♀️
Busraazra Minikadam25 bende 4 aylık işlem yaptırdım fakat çok çok zordu.Çünkü tam dönmeye hareketlenmeye başladığı zamanlar.Kucağa tam alamadığımız için gazını çıkartamadım ve ıkınmaktan hareketlerinden çok kanaması oldu evet çok çabuk iyileşiyor her gün banyo yaptırarak toparlanıyor ama sünnet sonrası uyku yeme düzeni bozuldu eğer bir sorunu yok ise erteleyebilirsiniz