Mehtee Hanımlar 28 günlük oğlum var ve cok fazla ağlıyor emmek istiyor emziriyorum sonra ortasında memeyi bırakıp ağlıyor.. Susturunca uyumak istiyor karnının doyduğunu tam anlayinca uyutmak icin pışpışlıyorum gene ağlıyorr kolik olduğundan şüpheleniyorum doktor kontrolumuz haftaya soracam tabi.. Bebegi böyle olan var mı?
Burcem Mehtee öyleydik gazdan önümüzü göremezdik maalesef feci günlerdi kolikti bizimde sabah başlardı akşam hava kararana kadar ağlardı😭
Burcem Mehtee nasıl başa çıktığımı söyleyim belki fayda sağlar. gaz damlası , günlük aynı saatte bnyo + masaj kimyon çayı , rezene, kriz zamanları bebek arabasıyla turlama , karnına ütü bastığım bezi koyma.. biz böyle böyle 3. Ayımızda bitirdik
2metinaski Mehtee Büyük ihtimal kolik canım 😑 Biz de çok zor günler geçirdik akşam 7de başlardı 11e kadar hiç susmadan ağladığı oldu 😥 Eğer seversen bazı yemeklerine 1 çay kaşığı kadar kimyon ekle öyle ye hem sütün artar hem bebisinin gazını alır 👏
Metesmom Mehtee Büyük ihtimal gazdan yapıyor öyle. Gaz damlası veriyor musun? Bacaklarını karnına çek, Youtube’tan bakarak gaz masajı yap iyi geliyor.
Mehtee Burcem bende bunları yapıyorum umarım çabuk geçer. 3 ay cok fazla zaman ağlayınca elimden birsey gelmiyor cok uzuyor bu durum. Evet aslaa memeyi tutmuyor o kriz anında 😔
Mehtee 2metinaski ayy kuzumm sevmesem bilee sirf onun sancisi olmasin diye yerimm severim ama oyle serpistircekmiyim kaynamasina gerek yok demi?
2metinaski Mehtee Kaynatmaya falan gerek yok canım. Sadece serpistirsen yeterli. Mesela pilav, çorba yersen mutlaka ekle faydasini görürsün inşallah 💛
Mehtee Metesmom evet canım kullaniyorum damlayı kendimde rezene çayı felan iciyorum evet gördüm biliyorum hatta uyguluyorumda
Didem_01 Mehtee 27 Günlüğüz Aynı Sorunu yaşıyoruz Malesef Çocuk Doktoru yanında Çalışan Arkadaşıma Danıştım kolik Bebek Olabilir 1. ayına Çok az Kaldı Damla Başlayabilirsin dedi Onunla Biraz Rahatladık🙏🏻 😏
Didem_01 Mehtee Ağlama Krizleri Gelince Memeyi asla almıyor alırsa bırakıyor Aglıyor Kıpkırmızı Oluyor Damla ve Masajla Biraz olsun Rahatız 🙏🏻
Didem_01 Mehtee Ayy Aynen Bırakmamla Krizi Başlıyorrr Aglamaktan Kıpkırmızı Olup Terliyor bu sefer Başka Birşey Olacak diye Korkuyorum Düzenli banyo Yaptırıp Masaj Yapıyorum Rahatlayıp Uyuyor 😏