iki_prens_annesi_ zaynebimmm neden bisey olsun sutunuzun kalitesi artar asure kadar zengin baska bi yiyecek var mi icindeki nohuttan mi korkuyosunuz tam anlayamadim
GizemZz37 zaynebimmm canim icindeki besinler sut yapabilecegi kadar gazda yapabilir belki tam bi bilgim yok ama birde gecenlerde bi postta bayan asurenin bebegine alerji yaptgini yazmisti hatırlatmak isterim
Fatmallper1 Olur canım neden olmasın hatta süt bile yapar içinde zararlı bişey yok sonuç olarak ben de yedim tabak tabak valla 🤪
zaynebimmm gecen gun burda bi arkadas paylasmiti asuremis bebegi alerji olmus doktor demis yemeyin icinde cok besin degeri var agir gelir demis kararsiz kaldim cok
Linaidilmom zaynebimmm Gazlı bebeğin varsa yeme bacım, bizim üst komşu getirmiş 1 kocaaa tas nasıl olmuş diye bi kaşık alayım dedim en son dibini yalıyodum🤪🤪 çocuk 2 gün kendine gelemedi valla
Minikannesi00 zaynebimmm ben 2 gündür yiyorum ,banada bebeğime de gaz yaptı ama rahatça çıkardığımız için sorun etmedim 😊
Deniz1234 zaynebimmm benim bebeğim de 3 aylık ben de yedim 1 kase kadar ertesi gün bebeğim kanlı kaka yaptı doktora gittik alerji yapabiliyomus. Aşure alerjisi diye bi sey var dedi. Her bebek farklıdır tabi ki ama basımdan geçeni anlattım. Çok yememeni tavsiye ederim.