Deletedmom348 esra0474 4 gün kaldı 6 aylık olacak inşallah. Kitap okuduk. Uzanıyor şuan🥰 Oyun halısından artık kızımda sıkılıyor malesef🙂 Annelik biraz zor ama en güzel duygu ❤️
esra0474 Deletedmom348 maşallah. kızıma Tek tek kart şeklinde olan hikayelerden okumaya çalışıyorum, yok. Dinlemek yerine kartı elimden alıp ağzına almaya çalışıyor. 🤣❤️ Ada gece 5+7 günlük 🙂🍀
Deletedmom348 esra0474 İsmi Ada Gece mi🥰🥰🥰 Çoookk güzel. Adıyla yaşasın inşallah 🌺 Bu dönem benim kızımda hep ağzına götürecek.Diş sorunlarımız başladı birazcık
esra0474 Deletedmom348 evet Ada Gece 😍 teşekkür ederiz. Senin yavrunun adı ne? Alt damağında beyazlıklar var ama diş alametimi tsm emin değilim.
Deletedmom348 esra0474 Bizimki de aynen öyle çok huysuz ve iştahsız. Ateş takibi falan yapıyorum hep. Kızımın adı Defne Yelin❤️
esra0474 Deletedmom348 yavrum benim ne güzel isim. Adıyla yaşasın prenses ❤️ Bizim de az önce ateşimiz 37 çıktı, iştah yerinde fakat huysuz
Elis21 esra0474 kızım 21 aylık olacak hala da aynı şekilde her gün muhakkak yemem gerekiyor sütten de kestim yine aynıyım. Tatlı candır 😁
Ozgeruya esra0474 ben kilo verdim baya ama benim hamilelikte sekerim vardi hala kontrol altindayim eski kiyafetlerim oluyor