Prensannesi22 Kızlar ablam ve esı pozitif cıkmıs ılac vermısler karantinaya almıslar ablam emzırıyordu 1 yasında bebegı ılac kullanabılır i sormayı unutmus Şokla 😔
Arasannesi Prensannesi22 hayır o ılaclarla emzırılmıyor ben oyuzden ılacları kullanmadım.eger kullanırsam 1 hafta ılac 1 haftada ılacın vucuttan cıkmasını beklemem gerektıgını soyledı hatta eve gelen doktor.kesinlikle emzırmesın gunluk sagsın ama sütünü
Hayat63 Prensannesi22 bende şuan koronayım canım ve kızımı emzirmeye devam ettim ilaç kullanmadım limonlu kekil çayı ıhlamır bal zencefil keçi sütü bu tarz şeylerle atlatmaya çalışıyorum bugün 7. Günüm çok şükür hafifliyor ablanız kesinlikle ilaç kullamasın benegi bol bol emzirsin maskeyle eldivenle beraber
Zeyzey2019_ Prensannesi22 ilaç vermiyorlar onlara. Görümcem atlattı yakın zamanda. Emziriyor ve ne kendi ne de bebeklerine ilaç kullanmadı. Sadece kendisine takviye edici şeyler kullandı
Arasannesi Aaysegulll kendım kür hazırladım günlük 4-5 tane dogal karışımla atlattım herkes ılac kullanmıyor ki.eşim ilaçları içti eve test aldık bu hızlı tanı kıtlerınden ve pozıtıf cıktı.bense bagısıklık kazanmıs gorunuyorum
Arasannesi Cvryeaygn sarımsak süt sirke limon pekmez ve yogurtlu karısımlar yaptım bu ürünler ıyı gelıyor süt ve süt ürünleri sarımsak özellikle
Arasannesi Hayat63 evde yapılan testlerden aldık onunla yaptım.Zaten özel hastanelerde aynı testten yapıyor.yoksa devlet hastanesi zaten test yapmıyor burada yaptırana kadar gıt gel bır daha hasta olursunuz ana baba gunu test kuyrukları
Bgmyzc Arasannesi evde yapılan testi nereden aldınız öğrenebilir miyim? Sizlere rabbim tez zamanda şifa versin bizde çok şükür bişey yok ama bir yerim Ağrısa acaba korona mi oldum korkusu taşıyorum en azından test yapar rahatlarim Rabbim hasta olan herkese tez zmanda şifalar nasip etsin biran önce korono denen illet hastaligi yok etsin inşallah 🤲
Arasannesi Gzde07 tükettiğim seyler mı.geçsin bir zararı yokkı dogal seyler yapıp içtim faydası var zararı yok
Hayat63 Gzde07 geçti bebegimede ateşi yükseldi sadece onlar bizden daha kolay atlatıyor çok şükür şuan iyi oda bugün 7. Günümüz
Esraaosmanefe Bizde de eşim pozitif bende ama bebeğimi emziriyorum bebegim de inşallah birşey yoktur 😪
Sssbbb Bizimde eşim pozitif; ben ve bebeğimde henüz semptom yok diye test yapılmadı. Eşim evde ilaç tedavisi alıyor. Ayrı odada kalıyor ama tuvaletimiz ortak. Her kullanımda domestosla temizliyoruz her tarafa sirke sıkıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?