Mom9 Kızlar merhaba Kızım 1yaşında ilk gıdaya başladığımızda somon yedirmiştim sonra tabi balık mevsimi bitti. Şimdi balık almak istiyorum sizler neler yediriyorsunuz. Tarifleriniz var mı? Evde pek pişirmediğim için çok bilmiyorum hazır pişmiş alıyoruz hep. Var mı önerileriniz tarifleriniz, bebelerin hayır diyemeyeceği😻
BeyzaLivaLeyla Mom9 çupra yedirdim ilk deneyim olarak 11 aylığız bende dışarıdan pişirttirdim güzel yedi hatta eşime dedim ki artık haftada bir balık günü yapıyoruz palamut çok varmış fiyatıda uygunmuş
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom9 balık çorbası çok seviyor kızım. 🌸 Balık fırında pişire bilidsiniz yada evde balık ızgara da yapıp yedirebilirsiniz. 🤗 Benim kızım çok seviyor balığı bizim evde haftada 2 gün balık günüdür.
Vinividiviciii Mom9 Kızım çupra yedi çok beğendi mama mama desi sürekli yerken😄Bugünde balık çorbası yaptım onu da sevdi🥰
Mom9 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ben daha siftah etmedim tarif eder misiniz çorbayı😊🙏 şifa olsun kuzuya
Vinividiviciii Mom9 Balığı yıkayıp tencereye aldım.Soğan,sarımsak,havuç,kabak doğradım üzerini geçicek kadar sıcAk su koydum.Sonra balığı çıkarıp sebzeleri blendırdan geçirim.Balığı tiftikkeyip içine attım afiyet olsun 😋
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom9 kuzim balığı hâşlıyorum. Haşladıktan sonra didikliyorum haşladığım suyu süzüp onun içine didiklediğim balıkları atıyorum. Havuç patates falanda ekliyorum. Böyle 🌸
Mom9 DenizDamla 8.aydan itibaren verebilirsiniz balığı sadece dip balığı olmamasına dikkat edin fazla civa olduğu için vücutlarına zararlıymış
Biskusunannesi Bende bugün somon yedirdim amaaaa yemediiii ııııı ııııhh aslaaaa sevmedi 😭😭 daha önceden hamsi tatmıştı ilk ek gıda zamanlarında . Yaa keşke alışsa yese sevse 🥱🥱🥱
Mom9 Biskusunannesi çorbasını deneyin bende tarif bekliyorum inşallah arkadaş yazar. Somonu başka türlü pişürmeyi deneyin. Ara ara yaparak alışır belki
Hasomums Bende buharda somon yaptım ama hiç bir şey yemediği gibi onu da yemedi kabak çorbası seviyor kabak çorbasının içine karıştırıp blenderdan çekip yedirdim 🙈☺️ 9,5 aylık oğlum hala hiç bir şey yemek istemiyor blender yapıyorum bir çok şeyi istemeyerek daha sonrada pütürlü gıda geçişinde sorun yaşayacağız diye çok korkuyorum.
Mom9 Hasomums yavaştan bence pütürlüye geçin çok geçmeden. Damağının yanlarına koyun öğürüp çıkarmaması için zamanla alışır
Hasomums Mom9 geçmeye çalışıyorum ama canı isterse çiğniyor yoksa öğürerek zorla kusturuyor kendini. Henüz dişleri çıkmadı acaba dişleri olmadığı içinde zorlanıyor yada midesi bulanıyor olabilir mi ?