Asel123 Merhabalar 16 günlük bebeğim var hastanede topuk kanı alınmıştı 1 hafta içinde tekrar sağlık ocağında topuk kanı verdik bugün aradılar tekrar istediler topuk kanını 3.kez istemelerinin sebebi ne olabilir kötü birşey yoktur inşallah 😔
bitterdelisi24 Asel123 iki kere alınıyor genelde bizde iki kere gittik yapamadık makine bozuk dediler ucuncuye gitmiştikk
Minikbal Asel123 sebebini söylemediler mi herhangi Bi hastalık değeri yüksek çıkarsa da testi tekrar ediolar. Veya diğerinde Bi bozukluk olmuş olabilir.
Gamzesylu-06 Asel123 biz 4 kere verdik canım hastalıklara bakıyorlar çok korkmuştum bişey çıkmadı içini ferah tut bişey çıkmaz inşallah yanlışlık falan yapabiliyorlar
Asel123 Linaidilmom kötü düşünmüyorum ama korktum böyle bir insan değilim aslında ama bebeğim doğduktan sonra herşeyden korkar oldum çok tedirgn olmaya başladım 🙂😒
Asel123 bitterdelisi24 bir hastanede birde sağlık ocağında ben yaptırdım zaten bu 3. olacak hatta hemşire bi yanlışlık olursa yada birşey çıkarsa 20 gün içinde biz sizi ararız eğer çıkmazsa aramayız demişti korktum bi an öyle olunca
Nihal06 Asel123 bazen kani tam alamiyolar belli bi kriterde alinmasi gerekiyo eger olmamissa tekrar isteni o sebepten olmus olabilir yada bi değer yuksek yada düşük cikmistir o sebepten olabilir ama atilan mailde neden oldugu mutlaka belirtilmistir.
sevimeyuboglu61 Asel123 gönlünü ferah tut canım, muhtemeksn teste örnek yeteriz vs dir. Bir şey olsa bilgisini veriyorlar telefonda hemen