TubaTekin Merhabalar güzel anneler Birkaç gündür sütüm azaldı kesilmek üzereydi panik oldum bebeğim doymuyor ve ağlıyordu hemen süt arttırıcı damla aldım mama aldım mecburen bebeğim aç kalmasın diye o kadar çok üzüldüm ki çünkü bebeğim memede uyumayı çok sever ve uyumuyordu artık. Sezeryanla doğum yaptığım için sürekli sütüm gelsin diye sağmaya çalıştım sıcak havlu filan koymuştum… Bugün de sütüm artsın diye duşta dayanabildiğim kadar sıcak suyla masaj yaptım ve göğüslerim doldu çoook şükür 🙏🏻 çok mutluyum umarım cağğğnııım annelere faydam olur sevgiler 🥰❤️👶🏻💙
Papatyaa_ TubaTekin Allah analı babalı büyütsün 🌸 ben de sezeryan oldum sütüm az geliyor diye çok üzülüyorum.. iki saatte bir sağıyorum ki sütüm geri gitmesin diye bir de bol su haricinde dereotlu yoğurt yiyip lohusa şerbeti içiyorum faydası oluyor 🙋🏻♀️
aslibaydu TubaTekin ya canm benmde öyle üstelik tek göğüs veriyorum doktorum bana bir tarif verdi size atabilirim 💓gerçekten önerdiğim herkes memnun
aslibaydu TubaTekin Yarim litre su, 5kuru incir, 1havuc TaRiFi=yarım litre su içerisine 5kuru incir atıp 5 dakika kaynatın içine 1havuc ilave ettikten sonra 5 dakika daha kaynatin NoT= hergun taze günlük ve şekersiz yapılacak🙏🍼🍼🍼 Doktorumun tavsiyesi.
TubaTekin Papatyaa_ teşekkür ederim canım benim onları da denerim ama sıcak su coşturuyor denemelisin balon misali iyi duruyorlar:)
aslibaydu TubaTekin faydam dokunduysa ne mutlu bana rica ederim ♥️♥️❤️🍼bebisim bol bol içsin yarasın 🍼👼👼