Buglemcim20 Emerken ve yutkunurken ses geliyor bebeğim den ve çok sık boğazına kaçıyor. Acaba sütüm tazyikli mi.tazyikli olsa nasıl anlarım emerken süt görmüyorum dudaklarının kenarında. Sadece elimle sıktığımda fışkırıyor sütüm tazyikli olduğu için mi öyledir.
Kusannesi Buglemcim20 evet çok fışkırıyorsa ve bebeğinizin sürekli boğazına kaçıp öksürüyorsa tazyikli canım biraz elinle sağıp verebilirsin ön tazyiği gider
Drkmmy Buglemcim20 tazyikli süt gerçekten çok zor bi durum 😫 emerken ses çıkarıyor boğulacak gibi oluyor öksürüyor kendini çektiğinde fışkıran sütler her yer batıyor 🤦♀️ bazen aç olsa da bu yuzden ememiyor agliyor meme reddi olacak diye cok korktum ama biraz tolere ediyor artik sanırım. Emzirmeden önce sütünüzü elinizle biraz sağın emzirirken kendinizi geriye doğru yaslayarak emzirin faydasi oluyor
Namee16 Buglemcim20 tazyikliyse sıkmadan da fışkırır.benimki hortum delinmiş de fışkırır gibi oluyo çocuk emmek istemiyor o yüzden.
Melekizim Benim sütüm tazyikli bebeğim alıştı artık boğazına kalmıyor bende canım sıkılınca kız kardeşlerine felan sıkıyorum kizdiriyorum hahahahahah 😁😁
Buglemcim20 Eminannesi yemeğimi mutlaka yiyorum ihmal etmiyorum fırsat bulunca kocaman Bi salata yapıp saklama kabına koyuyorum (marul dere otu semiz otu havuç domates salatalık. Maydanoz ve nane Di ürettik etkisinden dolayı koymuyorum sütü azaltıyor muş.) her öğle ondan yiyorum reze çayı içiyorum. Kahvaltıya mutlaka yumurta yiyorum. Bol su ve akşamları bir fincan humananın iyi geceler çayı. İnşallah sütünü artar 🙏 en önemlisi de stres yapmıyorum. Başlarda çok stresliydim şimdi sakinledim.