Pikabu Selamlar, kizim 20 gunluk, yuzunde alninda yanaklarinda minik minik sivilceler cikti. Acaba Benim yediklerim yuzunden mi neden olabilir? Yasayan var mi 🙄
MervosP Pikabu öpülüp koklanıyormu? Baskasının yüzü değiyormu? Babası falan sakallımı? Tahriş olmus olabilir ya da cok sıcak biryerde yaşıyorsanız sıcak da yapmıs olabilir sudocrem aürebilirsin
Derosss Pikabu ben dayanamayıp şapur şupur öpüyodum kızımı ondan oluyodu biraz 🙈 çok terlerse de olabilir canım yada bizde yanağına süt yada mama birazda değse o şekilde oluyordu yüzünü yıka sık sık bi zaman sonra geçiyor zaten :)
Prenses39 Pikabu benim de oldu doktor sütün yağlı geliyor biley kullanmama gerek yok geçer dedi hergün duş aldır azalır iki aylık olunca bitiyormuş zaten bizim iki gün sonra kırkımız çıkacak bitti sayılır nerdeyse
Lalin Pikabu sütünüz yağlıysa olur. Kendi kendine geçer. Kızımda da olmuştu. Doktor böyle söylemişti. Bir de kalım giydiriyorsanız olur. Yaşadığınız yer sıcaksa emzirirken soyun.
MervosP Pikabu yapmayın sizin öpmeyin koklayacaksanız da kıyafetinin üstünden koklayın hem bebek öpülmez ki koklanır
Pikabu MervosP sizin doğumunuza da az kalmş sanrm umarım öpmeden dayanabilirsiniz😍 ben dayanamıyorum🙈
Pikabu Lalin aaa o olabilir çünkü dolaptan sütü cıkardıgımda baya donmuş oluyor yağ tabakası . Epey ince giydiriyorum çorap hiç giydirmem mesela. Tşk ediyorum ❤️
MervosP Pikabu bebek öpülmez koklanır ben kardeşim doğdugunda 12 yasındaydım o zaman bile koklardım ☺️ Kendi bebegimi de aynı şekilde koklamak daha güzel 😊hele bide yüzünde sivilce cıkmasını düşündükce bu fikrimde daha cok mantıklı geliyor
Derosss Pikabu öpüyodum ben ya istemiyodum çok hassaslar evet ama napıyım 9 ay bekledim o kadar 🤣öpmek için hatta neredeyse 10 ay ahhaha 41. Haftada dogdu
ANAYIMBENANAA Pikabu öpmekten kaynaklanan isilik olabilir canım, telaş etme hic :) içimiz gidiyor öpmek için dayanamıyoruz napalim ama iste onlarında tenleri cok hassas😔
Pikabu MervosP hadi bakalım yapabilirsen süper ☺️ Kardeşle evlat bir değil ama benden söylemesi:) mantıksız demedim zaten ama insan dayanamıyor🤷🏼♀️
meza Pikabu yok canım genel olarak bebeislerde çıkıyor ben kendi sutumu surerdim yüzüne zamanla geçiyor merak etmeyin
Bebegimucizem Pikabu sütünüzden yağlı olmasından kaynaklı. geçiyor yediğiniz içtiğiniz birşeyi kesmenize gerek yok bir süre sonra tamamen kayboluyor zaten