Sndzkbr Kızlar 9 ay 20 günlük oğlum ne kahvaltı ne çorba ne başka bir şey kendi isteğiyle yemiyor oynatarak bir iki şey anca yiyor ne yapacağımı şaştım çok üzülüyorum artık yemek yedirmek bile istemiyorum çünkü açmıyor ağzını eliyle itiyor ne zaman düzelir bu yaşayan varsa lütfen söylesin
Ceren0109 Sndzkbr bizde 9 ay 19 günlüğüz dişten dolayı bi kaç gündür yemeği reddetti. Nasıl bi duygu çok iyi biliyorum Allah yardımcımız olsun valla ama bugun kahvaltıda patates tostu yaptım cok sevdı ve kahvaltısını guzel yaptı bundan sonra farklı tarıfler deneyecegım sızde deneyın belkı yer bebişiniz
Sndzkbr Alyazeynep ayrı yapardım ama artık ayrıda yapmıyorum biz ne yiyorsak onu veriyorum ama onuda iştahla ağzını açmıyor dışarı çıktığımızda oyalansın şey kreker vermiştim bi kere onu çok seviyor bir tek onu istekle yiyor
idilikra2208 Sndzkbr benim kızım da 1 yaşında aynı durumu yasıyoruz benim ki kahvaltı yapmayı sevmez zorla versem de çıkartır. Meyve de yemez. Sadece çorba, yoğurt, patates,köfte( çok nadir ) yer oda keyfi yerinde olunca başka türlü bende çok zor yediriyorum