Essy Hanımlar zatürre aşısı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz? Ben her sene mutlaka hastalanıyorum bu kış aşısını olmayı düşündüm ama zararlı diyenler var kafam karışık
Deletedmom348 Essy Benim kayınpederim kaynanam vurulmuş. Bende düşünüyorum. Tabiki kar-zarar durumları oluyor. Ama terazide kar bence ağır basar şahsi görüşüm
GoGirl Essy benim annem vuruldu ama genc kronik hastaligi olmayana gerek yok diyorlar ben grip asisi olmayi dusunuyorum sadece o da bulunursa
Dykdyk Essy Ben sağlık ocağını aradım herkese vurmuyoruz 65 yaş üstü ve kronik hastalara vuruyoruz dediler. Annemlerin doktor bir arkadaşıda zatüreye gerek yok ama grip aşısını kesin vurdurun demiş
ikizerkekannesi Essy annem astım hastası babamda 70 yaşında kalp hastası ikiside 1 hafta önce oldu sadece kollarını 2-3 gün kaldırırken ağrır gibi oldu açıkcası fiyatı pahalı olmasa ben de olmak istiyorum
Essy GoGirl her kış zatürre oluyorum diye düşündüm ben de ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum 😪annenizde herhangi bir yan etkisi vs oldu mu