Hemanjiomluminik İlk defa vericem sizler nasıl veriyorsunuz? Kendimde daha önce tüketmedim. Olgunlaşma süresi var karanlık odada veklet diyen oldu ama. Sizin önerileriniz nelerdir güzel anneler?
Arasannesi Hemanjiomluminik olgun olanını aldım dırek kaşıkla içini çıkararak ezıyoru tatsız bır sey oldugu ıcın ıcıne pekmez koydum dünde şeftalı ıle karıstırıp verdım yanı tatlı seylerle tatlandırıyorum ben.eger aldıgınız avakado elınızle yokladıgınızda cok yumusaksa zaten dırek çatalla ezılır bıra daha sertse cam rendede rendeleyebılırsınız
Eslemssmom Hemanjiomluminik ben manavdan aldığımda olgundu çatalla ezdim üzerine fındık ezip koydum biraz da zeytin yağı ekleyip yedirdim ama küp küp doğrayıp öyle verince daha iyi yedi😂
habibe_kzlkaya Hemanjiomluminik Ben elmaların içine koyuyordum canım 2 güne yumuşuyor çatalla ezip kahvaltısına karistiripta veriyordum yada yogurduna
mervecrbg Hemanjiomluminik muzla karıştırıp veriyorum ya da cevizi rondodan geçirip karıştırıp veriyorum
Hemanjiomluminik habibe_kzlkaya aslında yumuçak yani olgundur herhalde hiç tüketmedim bilmiyorum o yüzden cahilim bu konuda
Mora Yumuşak olanlardan aldım olgun kaşıkla çıkardım içinden verdim ama alerji yaptı ilginç şekilde hep döküntü döktü
02Kaan12 Mora ya bende alerji yaptığından şüpheleniyorum verdiğim günden beri poposunda sivilce gibi şeyler çıktı olabilir mi acaba 🙄
Deletedmom5 Hemanjiomluminik ben onu günde 2 tane ısıra ısıra yiyorum değişik bir mide 😂 ama bebeğiniz sevmez öyle büyük ihtimalle net en güzeli, muz+avokado 🧁 eklemek isterseniz pekmez, kuşburnu, ezilmiş fındık güzel olur
Hemanjiomluminik Deletedmom5 muz ve avokado ekleyip pekmez ile tatlandırıp verilebilir yani. Peki ne kadarını vermem kafi olur?henüz ilk tadımı olacak.
Eslemssmom Hemanjiomluminik ne kadarlık yumurta sarısının haslamasının içine karıştıra bilirsin o zaman
Deletedmom5 Hemanjiomluminik yarım muz yarım avakado pekmeze aslında gerek yok çünkü bu ikisi harika oluyor siz tadına bakın eğer beğenmezseniz sırf tat katsın diye minimum miktarda pekmez eklersiniz
gokcekizinannesi Hemanjiomluminik olgun avokadoyu çatalla ezip zeytinyağı ile karisitirp veriyorum. kızım öyle seviyor. ama yemeyen bebekler icin yoğurtla da karistirilabilir