Deletedmom334 Serife123 muzlu irmikli mamalar yapın ek gıdaya gectiyseniz iyi kilo yapıyor, ama muzun ölçüsüne dikkat edin kabız yapabiliyor, Instagram’da ek gıda anneleri diye sayfa var oraya bakın ben ordan tarif bakıp yapıyorum
Flowers Serife123 almayınca almıyor canım bebeğin yapısı bu oluyor bazen oğlum 7 aylık 7 kilo ki güzel ek gıda yiyor Tarhana pirinç muhallebi kemik suları yumurta sarısı meyveler vs vs hiç bir ek gıdayı geri çevirmediği halde kilosu böyle fakat çok hareketi ben ona bağlıyorum zayıflığını senin bebişte çok hareketliyse kilo almaz
Batimoms Flowers gerçekten yapısal ben bunu anladım. Benim oğlumda 12.5 aylık 8.5 kilo saydığın herşeyi yiyor ama geçen gün babasının bebeklik resimlerine baktım vücut yapısı tipi kolları bacakları bu kadar mı aynı olur. Demekki genetik etki etmiş dedim ve artık hiç kafaya takmıyorum.
Esdoel Serife123 bizde 7 ayligiz canım ben genelde akşamları yulaflı muhallebi yapıyorum içine pekmez tahin koyuyorum 27 temmuzdan beri dün tartildi 1 kilo almış doktorumuz bu hareketliliğe rağmen çok iyi almış dedi çünkü oğlum bütün sıralamayı yapıyor tek desteksiz yürümesi kaldı birde emmiyor devam sutunude sadece 6 ayından beri gece 2 defa içiyor gündüz ek gıda alıyor