Aast Bebeğim 3 buçuk aylık bir süredir sürekli mukuslu kaka yapıyor, başka bir şikayeti yok. Acaba tek nedeni alerji midir mukuslu olmasının, yoksa normal bir durum mu bebeklerde ??
Slvr Aast aynı durumu dün yaşadim 3 aylık bebeğim 3 saat içinde 3 kere yapışkan sümük gibi kaka yaptı sağlık ocağı hemşiresine sordum anne sütü alan bebeklerde normal dedi bebeğinde hursuzluk yoksa normal bence
Uyartugba Aast normal benim bebegim halen yapıyor 5 aylık salyasi çok geliyor dişten dolayı salyasini yuttuklari için birde anne sütünün ön sütünün fazla gelmesi
Aast @Slvr#Slvr inşallah normal bş durumdur, bir de meme emerken huysuzlanıp memeyi geri itiyor hem emmek istiyor hem de itiyor.bununla bi Bağlantı sı var mı acaba
Tospigim Aast benım bebegımde oyleydı agzında pamukcuk var dedı doktor karbonatlı sula sıldım dılını bıraz aglıo ama ıns ıyı olur
Slvr Aast zannetmiyorum canm benm oğlumda meme görünce ağlamaya başlıyor du sakin oldum stres yapmadim uykuluyken emzirdim biberon la vermedim 1 haftada düzeldi.