Deletedmom239 Güzel anneler 🥰 oğlum uyurken gece gündüz farketmez üzerini hiç örtmüyor uzun kollu giydirirsem terliyor kısa kol olursa üşüyor 🤦♀️ Nasıl alıştırabilirim örttüğüm anda hemen uyanıp ayakları ile açıyor kendini 😬😬😬 ne yapabilirim bu konuda 😉
Kayracim Deletedmom239 ay aynı biz bende şaşırdım napcam kış geliyor uyku tulumu çözüm gibi görünüyor ama farklı önerisi olan var mı bende izninizle burda bekliyim 😊
Mom095 Deletedmom239 ahahhaa 🤣🤣🤣 bizde de durum aynı. Doğdu doğalı aslaaaa üzerni örttürmüyor. Kışın napcaz bakalım 👀
aksu5334 Deletedmom239 benimki uyanmadan gözler kapalı direk açıyo😊 bende şaşırdım havalar da tam hastalık havası. Durayım şurda öneri gelir belki😊
Mom987 Deletedmom239 mevsimlik uyku tulumlar var müslim tek kat çift kat şeklinde sonra pazem uyku tulumları
asyasare Deletedmom239 ayni sorun bizde de var. simdi yaz sorun olmuyor pek ama kis icin uyku tulumu aldim. yazlik uyku tulumlari var 0.5 tog onlara bakabilirsiniz
bgmarik Deletedmom239 ben lcw den pamuklu ince uyku tulumu aldım öyle rahatladım yoksa yarım saatte bir uyanıp üzerini örtüyordum.
Eses20 bgmarik lcw nin uyku tulumlarını beğendiniz mi? Ben de sonbahar ve kış için alcam da valla bazı sitelerde 500 lira fiyat koymuşlar 😱 çocuğun 3 ay giyeceği bi şeye o kadar para vermek de mantıklı gelmiyor
bgmarik Eses20 ben çok beğendim şimdilik mevsimlik olanını aldım kışa da kalın olanları almayı düşünüyorum.O kadar para vermeye gerek yok bence.%100 pamuk sonuçta
Mervemerveesk Deletedmom239 en iyisi uyku tulumu alın. Benim oğlum da örtsem bile açacak zaten dönerken sağa sola. O nedenle oda sıcaklığına uygun uyku tulumu almak
melis_duru Deletedmom239 kışın uyku tulumu giydiriyorum, yazın bezle yatırıyorum üstünü de örtmüyorum
Deletedmom239 Hepinize teşekkür ediyorum ama şöyle şu dönemde tulumlarda kalın olmaz mı ? Kış için var ama ..