Tanereyluldeniz Kızlar bursa set başı doruk ya da çekirge doruk da bildiğiniz iyi Bi çocuk doktoru önerir misiniz
AylaDefneninAnnesi Tanereyluldeniz çekirge doruk ta Fatih Gök e gidiyoruz. WhatsApp tan mesajlasicak bir durum olmadı birşey diyemicem ama çok memnunum kendisinden. Aşı yaptığında oy kuzum tamam özür dilerim diye sakinleştirmeye bile çalışmıştır pış pışlayip :))
Tanereyluldeniz Ahsen25 ben de oraya gidiyodum da İsmail şen e. Çok da memnundum ama bırakmak durumunda kaldım doruk da iyi Bi doktor arıyorum
Ruya_Mert Cekırge doruk mustafa şen gayet sakin beyefendı ıkızlerımın dogum dru hala ona dewam edıyoruz
Aysun16 Üstte kalsin bende doktor ariyorum cekirge dorukta Levent Uslu’dan cok cok memnundum sehir degistirdigi icin doktorsuz kaldik
Aysun16 Serrabebek whatsapptan hizli dönüs sagliyor mu acaba bende ona gitmek istiyorum ama tereddütteyim
Serrabebek Aysun16 kesinlikle sağlıyor zaten benim için en önemli noktası o açıkcası düzenli gittiğinizde ilgi dahada artıyor ne yalan söyliyim