Glin89 Sadece benim bebeğim mi böle uykusu gelince mızmızlanıor uyutmaya calışıorum uyumuyor sonra bayılıyor uyuyor. İki saat uyanık kalabiliyor en fazla sonra uyut beni dio resmen iki saatte bir uyutuyorum bazen 40 dk uyuyor bazen bi saat akşam 5.30 gibi uyanıyor bidaha uyutmak istemiyorum 8 gibi uyutmaya calışıorum ama sürekli aglıo dayanamıo 7 gibi uyuyo 9 da kalkıyo sonra gece 1 e kadar uyumuyo böle değildik nezaman 4. Aya yaklaştık düzensizleşti ama sürekli aglıyo
melissaserkan Glin89 o konuda ben çok rahatım akşam 12 yatıo sabah 11 kaliyor öglenleride 1 bucuk saat yatıo arali arali
Tbzkn Glin89 benim oğlum da 4 ay 11 günlük tam Bi hadftadır gece uykusu mahvoldu yarımsaatte bi kalkıyo gündüzleri de aynı şekilde uykusu var ama direniyor uykuya daldığında ise en Fazla 40dk uyuyor kafayı yicem artık 🤦♀️
Glin89 HaticeY [bilinmeyen] gerçekten 4 ay atagımı bu ya düzelir mi acaba yoksa cinnet gecircem artık
HaticeY Sinem1988 Glin89 hasta zannediyorum doktor doktor geziyorum inannın egzamalı var sür alerjisi mi ondan mı ki diyorum ama sizlerde Dr varmış o kadar çok ağlıyor ki bağıra bağıra
Sinem1988 Ne oluyor bu bebeklere bizimkide 4 bucuk aylik oldu yatiramiyoruz 1 kadar doktor bi saat one alin dedi inadina 12 uyuyoken 1 uzandi simdi ;)))