Deletedmom413 Balbebek_Egemen Bebek viksi dusmelerde sürülebiliyor canim. Kizariklik morluk sislik olmuyor. Ama ilk etapta surunce. Sonrda alirmi morlugu bilemem.
Rabiaaa22 Balbebek_Egemen buz ağrısını alıyor ya Uyuşturma etkisi oldugu ıcn benım bıldıgım.morarmayı almaz.kremler daha ıyı olur.geçmiş olsun canım.anne yüreği işte insan ödü kopuyor🥺🙈
shmsevval Balbebek_Egemen arnica diye bi krem var o çok iyi bi krem hemen alır morluğu kızarıklığı temin edin ve sürün yüzüne 👍🏻
Deletedmom413 Balbebek_Egemen Cok degil minicik sürün. Degdirmeden. Normal sartlarda asla morartmiyor surunce. Sonradan ise yararmi bilmiyorum belki yarar
Balbebek_Egemen Gulfem07 21 aylık mahkeme vermez ama beni rezil edecek bi çocuğa bakamamissin diye ve sinirden kendi kendimi yiyorum bide bunun stresi
Rabiaaa22 Balbebek_Egemen boşanmanızın sebebjni bılmıyorm ama keske cocuk olmadan once bosansaydnz.cocuk cok etkılenır pıskolojık olarak.anne babaya her zman muhtactır cnku🥺yanlş anlamayın akıl vermek değil niyetm.❤️
Balbebek_Egemen Rabiaaa22 annesini şiddet görürken görmesindense babasından ayrı büyümesini tercih ederim
mom0989 Balbebek_Egemen 35 e mi almıştı canım eşim 38 de olabilir. Hametan ne alaka onu anlamadım ? Hametanı kızım pişik olunca sürmüştüm ben
Balbebek_Egemen mom0989 evde morluk için çocukların kullanabilecegi jel varmış onu kullanmaya başladım ve teşekkür ederim