Dorkub Slm anneler oglum 38 haftalik dogdu bas cevresi 33 cm di su an 17 ay 10 gunluk bas cevresi 45.5 sizce normalmi
Dorkub minikpatates tsk ederim.beni birazda gelisimi korkutuyor gec desteksiz oturmayi ogrendi 16 aylikken yurudu henuz 4 kelime soyluyor baba dede teyze git ama beni anliyor soylenenleri dinliyor umarim hersey normaldir ve ben paronayaklik yapiyorumdur
minikpatates Dorkub bizimki hic bisey demiyor ama komut algılaması cok guzel masallah. Bende cok kafama takıyorum ama napim dr bisey yok dedi.
Dorkub minikpatates dogru soyluyorsunuz biz anneler cocuklarimiz icin bi ömur endise duyacagiz sanirim rabbim hepsine saglik versin
Ada_Deniz Cnm baş cevresi küçük doğan var elbette ama gelişimi önemli olan zamanla büyümesi bıngıldağı erken mi kapandı her baş çevresi küçük olanda sıkıntı olacak die birşy yok canım en güzeli iyi bir doktora gitmen o seni yönlendirir
Prensessliya Asli123 henüz 23 günlük bir aylık kontrolünde baktıracağım canım ama bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum , bebeğimde zaten gelişim geriliği olduğu için 38 haftada doğumu başlattılar , küçük doğdukları için öyledir büyüdükçe düzelir 😊
Asli123 Prensessliya aynen benm bebegımde gelişim geriliği ile dünyaya geldi. 46 cm 2 kilo doğdu. Hala kilosu geriden geliyor. Boyu kısmen yakaladı. Eşim ve ben uzunuz. Baş cevresi de normal yaşıtları gibi oldu.
Ada_Deniz Dorkub aslında 6. Aydan sonra kapanabilirmiş bazı bebeklern normal geldi bana ama tabi en iyi doktorlar bilir gelişim göstergesi varsa 6. Aydan sonra kapanması sorun etmemek lazjm die okudum doktorlardan dinledm