Aleynanur Kızım 14 aylık doğduğundan beri uykuda sıkıntı yaşıyoruz gece uyumak istemiyor. Sürekli ağlıyo cidden artık çok yoruldum ve bunaldım bay bay uyku damlası diye bi damla gördüm geçenlerde hiç kullanan var mı ya da zararı ne önerir misiniz,?
Ozgunurr Aleynanur bu tür ilaçların bağışıklık kazandırdığını düşünüyorum şahsi fikrim. Bi yerden sonra bünye alışıyo ve onsuz uyuyamaz hale geliyo. Eşimin yengesi 4 yaşındaki kızı uyumuyo diye iki tatlı kaşığı parol vererek uyutuyo ve çocuk parol içmeden uyuyamaz hale geldi 🤦🏻♀️
AyseTugba22 Aleynanur humana iyi geceler çayı aldım doğduğundan beri uyku sorunumuz var 10 aylık şu an oğlum uyumadan 1 saat önce içiriyorum 2 günde 1 çok memnun kaldım ıhlamur melisa papatya var içinde Bi deneyin isterseniz
deryardakayra Uyku damlası kullanmadım ama uyku duası kullanıyorum çok da faydasını görüyorum🤲VE CEALNA NEVMEKÜM SÜBATA her uyku postuna yazmaya çalışıyorum anneler öğrensin diye bu bir ayet bebeğimi uyutmaya başladığımdanen az 11 defa okuyorum,süreklilik önemli
Ozgunurr Aleynanur çok haklısın bütün gün koşturmaca ve gece dinlenememek çok zorluyo 🥴🥴 inşallah bi çaresini bulursun.
deryardakayra Aleynanur canım Rabb imin ayetinden bahsediyorum inanan hiç bir insana aksi olamaz 🤲🤲Rabb im güzel uykular versin bebişine