Slcn42kurt Arkadaşlar 18günlük bebeğim var hersey normaldi iki gündür ememiyor iki defa yutuyor sonra ayaklarını toplayıp ağlamaya başlıyor.Başına gelen varmı aca gazımı var yoksa baçka bişeymi anlayamadım yardımcı olun lütfen🙏😥😥
Aybarsegl49 Slcn42kurt bizde şey derler belde bi bölge vardır doğduğu andan itibaren sarılır batmasın diye geyrek falan denir. O battığı zaman bebek emmez ve sürekli ağlar belki ondan dolayı olabilir mi?
eymenzeynep Gaz sancısı canım. Maalesef gazı olduğu için ememiyolar. Gaz damlası kullanıyor musun? Mama alıyor mu
Slcn42kurt eymenzeynep kullanıyorum ama dört beş gün oldu kullanali etki etmedi hala Mama mullanmıyorum
Slcn42kurt Aybarsegl49 benm kayınvalidem de dedi sardım hatta belini doğduğu günden beri ama sanki o şekilde ağlıyor emerken acı çeker gibi😥😥
Aybarsegl49 Slcn42kurt kayınvalidenle bi görüş istersen beli için bi teknik var onun bi yapılış şekli var düzelir beli. Bide gaz sancısı var ise bnm de 2 aylık bebeğim var çok gaz damlası denedim ama sab simlex var ondan iyisi yok 😁 dene bi ama kaç gündür bebek ememiyorsa nasıl besleniyor ?