Cerenaslan Kızlaarr 6 ay 7 günlük kızım desteksiz oturamıyor deniyor oldu olacak gibiii ama maalesef henüz başaramadık. Şaşırdığım durum 3 gündür baya baya emekliyor. Aranızda bizim gibii olan var mı? 😊
Beyzaaa1 Cerenaslan benim oğlumda oturmadan emekledi tam 6 aylık emekledi 8 aylıkken oturdu 11 aylık yürüdü 🤣
Atlas19 Cerenaslan benim oğlum da aynıydı endişe etme 8.ayda tam oturmaya başlıyorlar hoş gerçi bizim ki hiç oturmuyor 😁
anneyimben_ fatmaydin benim oğlumda şuan 4 yaşında 7 aylıkken döndü hatta hepsi beraber oluyor merak etmeyin bende çok üzülüyordum bı anda döndü emekledi oturdu hepsi bı anda oldu :))
fatmaydin anneyimben_ inşallah öyle olur gerçi doktora götürdüm çok şükür hareketli çocuk ama tembelliğinden yapmıyo dedi
anneyimben_ fatmaydin üzülmeyin benimkine çok hareketliydi sırtüstü yatarken topuklarıni öyle bı yere vuruyordu ki benim canım yanıyordu o kadar çok hareketliydi eli ayağı durmazdi ama bı turlu dönemedi 7. Ay da bı başladı dönmeye sonrası durduramadim zaten 🙂
Mommy_ Cerenaslan Benim oğlum da aynen böyleydi. Totosunun üzerine oturmak istemezdi, sürekli kendini öne atıp sürünüyordu. En son altı aylıkken emekledi de rahatladı 😅 Oturmayı da emekledikten sonra tam anlamıyla yedi aylıkken falan becerdi 😃
Baloglum93 Cerenaslan biiizzz daha tam oturmadan 5.5 emeklemeye başladı şuan 6.27 günlük ben oturunca bi kaç dk oturuyor Ma hiç kendi kendine oturmuyor