Elifismail Kızlar merhaba bebeklerinizi kac ayliktan sonra yastikta yatırmaya basladiniz biz 1 yasindayiz ama hala yastıkta yatirmiyorum gerci oda yatmak istemiyor
Bendeanneoldum Elifismail 2 yaşından önce önermiyor doktorlar 13 aylığız hiç yastıkta yatmadık ebemiz de hiç önermiyo
Mom98 Elifismail uzun bi süre yatırmayı düşünmüyorum oda yastıksız uyuyor zaten gereksizz bence yastık edt; kendimde yastıkla uyumam
Elifismail Deletedmom55 bende boynu agriyp sanyrm hep ama kafasinin altindan cekip atyrm kesinlikle istemiyor gerci bende yastiksiz yatarim ama
Deletedmom55 Elifismail Yok ağrımıyordur, uzmanlar omurga gelişimi için önermiyor zaten hiç merak etmeyin 🥰
Ay-Bek Elifismail reflüsü olduğu için doğduğunda yüksek yatırdım hep reflü yastığıyla şimdi de sürekli yastık koyuyorum 4,5 aylık
Balli_pastamm_ Elifismail İlk 3 ay kusma,boğulma riskinden ötürü korkutugum için engin bir yastikta yatırdım, sonrasında kusmalari azalınca yastiksiz yatmaya başladılar. 10 ayligiz hala yastiksiz yatiyorlar.
Elifismail Benim oglumun reflüsü 9 ay devam etti yinede yatiramiyordum yastikta bende yastigi yataginin ic kismina koymustum öyle uyutmustum