arenmom Selam kizlar.. çis takibi nasil yapiliyor bebegim.once hergun kaka yaparken kakasi azaldi simdide sanki cisinde azalma var gibi
Nazlii arenmom çiş için 4 bezden azsa doktorunuza söyleyin belki su verebilir, kakanın renginde değişiklik ya da sertlik yoksa 10 güne kadar normal, bnm bebeğim 4 aylık, 4-5 günde bir kaka yapıyor.
birbulutannesi arenmom kaka azalmadı bağırsaklarda emilmeye basladı. 0-6 ay bebeklerde kakadan çok idrar önemli günde 5 bez değiştiriyorsanız problem yok demektir
Aysgllylcn arenmom bebeğin terliyosa canım o şekilde dışarı atabilir sıvıyı eğer yaptığı idrar renginde koyu sarı ve turuncu renk yoksa yeterli besleniyordur annesi büyüdükçe kakalı bezi azalıyo zaten
DimpleEge Aysgllylcn benim bebeğim 4 bucuk aylık bezinde pembe leke vardı ilk kez, kan olduğunu düşündüm. Burada da post açtım böyle bir şeyle karşılaşan var mı diye ama cevap veren olmadı.
Seyma05 Benim oğlum da 1 aylık kakasını bazen 2 gün de bazen 3 günde yapıyor yapana kadar eziyet tabi çok rahatsız oluyor napıcam bilmiyorum
TYE Seyma05 aynı dert bızdede var doktorumuz sabah akşam yag verebılırsın dedı işe yarıyoda ama miğdesı bozulacak dıye korkuyorum bnde.
Seyma05 TYE yağ benim de aklıma geldi ama anne sütüyle beslenen bebek kabız olmaz diyorlar işe yarar mı bilmiyorum siz de yaradı mı
Aysgllylcn DimpleEge ürik asit kiristali olabilir canım idrar bezin yüzeyine çıkınca oluyo oda renk yapıyo pembe turuncu renk ama doktorunu ara sor yinede
Ayz27 DimpleEge aynı durumu ben 2 3 kez yaşadım ama bunun hakkında bir bilgim yok devam ederse dr gidicem :( benimde bebeğim 4 ay 5 günlük
birbulutannesi DimpleEge asit kristali susuz kalmış demektir yarım çay bardağından bir tık az su verin kasıkla gün içinde doktor aynı seyi söyler bende yaşadım 3 gün sonra düzeldi. Malum sıcaklar çok. Terledikleri için de vücut su kaybediyor
DimpleEge Aysgllylcn Evet fotoğrafını gönderdim doktora ürat kristali ise önemli değil, kan da olabilir ayırt etmek zor idrar tahlili yapmak en doğrusu dedi.
DimpleEge Ayz27 Allah bağışlasın, ürat kristali ise önemli değil daha sık beslemeniz yeterli olur dedi doktorumuz.
TYE Seyma05 evet wvet yardı şükür kızım kaka yaptı bugun 3 kere hemde. Sütün içine karıstırıp verdım ben sabah akşam 1 çay kasıgı doktor sakıncası olmqz dedi
Nesliduru Arkadaslar bnm bebegim 9gun yapamadi doktora götürdüm jel verdi 2.günü yapti yaparsa kes dedi 3gun oldu yine yapmadi bebegim 1.5aylik bilgisi olan var mi ne yapmam gerek😒☹️
Seyma05 Nesliduru bana doktorum dış dünyaya alışmaya çalışıyor kaka yapmasını öğreniyor dedi ben de dayanamayıp dürtme yapacaktım doktor tembelliğe alışır sakın yapma kendi yapsın bekle dedi 3 gündür yine yapmıyor çokta huzursuz 1 haftaya kadar yapmaması normal diyor ama bakalım
Nesliduru Seyma05 tesekkur ederim insallah yaparlar da rahatlariz cok huzursuz oluyorum beklicem yapmazssa baska bi doktora götürücem