Flzlina Saadet12Irmak aptamil oda braz gaz yapınca conformille karıştırıp veriyorum çok mama denedim bi tek onu iciyo
94z-20u Saadet12Irmak smilac kullanıyorum ben aptalımil conformil kullandım kabızlık yaşadık sonrasında hip kullandım kabızlığımız ağlayarak zorlanarak kaka yapmalara dönüştü işkence gibiydi bebeğime resmen sonra smilac denedik bir tanıddğımızın tavsiyesiyle 2 hafta oldu hiçbir problem yok kakamızdada doymada da araştırdım gayet iyi mama amerikada en çok kullanılan mamaymış tabi her bebek farklıdır ama deneyebilirsin
Aslancikk Saadet12Irmak muhendisoglunda evolvia ve hipp öneriyor besin degeri çok yüksek diye..arkadaşlarım evolviadan ve hippden çok memnun..bizde meme artı günde bir kere oda 50cc mama veriyorum ama biz alerjik durumumuz söz konusu evolvia alerjik mamasını kullanıyorum çok memnunum ne gaz ne de başka bişey yok
Hanzade_1 Biz önce hep hipp organik kullandık kilo alımı normaldi sonra yememeye başladı Bi çok mama değiştirdikten sonra sma optipro kullanıyoruz daha çok kilo aldı gaz filanda yapmadı çok memnunum şuan