Egemenin_Annesi Merve08 9 aylik yavrum ve herhalde 20 kere uyaniyoruz sebepsizce mama da icmek istemiyor anlamis degilim.
Mucizem_0809 Merve08 16 aylık tam yoluna girdi uyanmıyo demişken yeniden başa döndük 😂😂 bildiğin yenidoğan gibiyiz sabaha kadar dans 💃💃
Damla1papatya Merve08 benim kızım da üç aylık olacak 4 gün sonra 3 kere uyanır maksimum 4 uyanmaz hiç
Merve08 Egemenin_Annesi atak dönemi falan mı acaba ya ben büyüdükçe daha çok uyur diye ümit ediyordum 😓
Asyah- Canım uyanmıyor zorla emziriyorum . Sekiz gibi uyur 1 e kadar ıkı kere emer sonra 5 de kalkar daha uyumaz 🤣🤣
Kiraz Asyah- niye kaldırıyosun kız ne güzel bırak uyusun sonra ah keşke uyandıröasaydım alışkanlık haline geldi acıkmasa bile uyanıyor derin 😂 kaç aylık bebiş
ozgyrs Mucizem_0809 selam olsun bizden sana o zaman😂 bizde aynıyız 16 aylık gece kaç kere kalkıyo sayamıyorum artık
Alim7189 Merve08 aslında şöyle bizim sariligimiz 2 ay sürdü ve ben 2 saate bı uyusa bile uyndrip emzirdim biraz bizmki alışkanlık oldu. 6aylik olduk hala aynı şekilde devam ediyoruz. Tabi 2 saate bı uyandgnda yine karnını doyuruorum.
mom20 Merve08 cok nadiren su içmeye uyanır onun dışında deliksiz 😊 diş dönemlerinde bazen uyanır geri uyur 😊
Unsalinn_Annesii Merve08 2 saatte bir emziriyorum zaten hiç telefon kurmadan kendisi kalkıyor 2 2.5 bazen 3 saat bu aralıklarla uyanıyor ama zaman ilerledikçe gece uyuma saatlerimiz biraz daha artıyor gibi 😊
Damla1papatya Merve08 evet hatta gözünü açmıyor emiyor yatıyor normalde Emzik kullanıyoruz gece Emzik bile almıyor gece öyle uyuyor 5 e kadar beşte kalkar uyumaz 😃
Buseberen Merve08 oğlum 5. Aya girdi 1 de emziriyorum altını alıyorum 7 7.30 gibi uyanıyor kızım 21 aylik 1 2 kere uyanıyor baş ucunda sütü var içiyor memesini ağzına takıyor uyuyor bizi hiç rahatsız etmeden 😊
Tubishee Buseberen 3yasina kadar kızım.kalkip gece süt istedi ama hiç başucuna bırakmaya cesaret edemedim süt bu dikkat edin havalarda sıcak hep uyanıp isitip verdim