Esesesss Bebegimin dili ve dudakları (iç kısmı yani) beyaz beyaz sanki, yogurt yemiş, de kalmış gibi bu pamukçuk mu nedir başına gelen var mı tedavisi, nedir doktora gitmeden geçer mi? Bi
Boncugumm Esesesss pamukcuk canım karbonatlı su yapıp kulak çubuğu ile silerdim ben ağzının içini birde kendi göğsünü silmelisin devamlı
Kitapkurdumom Esesesss parmagina bi tulbent gecir suyla ıslatıp karbonata batir, o karbonatla bebeginin agzinin içini ve dudaklarini acitmayacak sekilde sil canim. Bide bizim ebe her meme emdikten sonra 1 cay kasigi su ver agzinin ici temizlensin derdi
Sevgihira Esesesss tülbentle karbonat yapıp siliyordum ama tekrarlıyor sürekli o yüzden sağlık ocağındaki doktor bir damla yazdı onla geçti çok şükür 2 güne
Esesesss Kitapkurdumom tesekkur ederim benim ki 10 aylık olacak neden olabilir bilginiz var mi ek gida dan olabilir mi
Kitapkurdumom Esesesss aaa büyükmus ben kucuk zannettim canim, emiyorsa sütun yagli gelmistir. Su icuyor mu bebegin
Boncugumm Esesesss yok canım hiç bir zararı yok bizim uzun bir süre geçmemişti meğer göğsümü de silmem lazımmış oradan tekrar birbirimize bulaştırıyormuşuz ama tabi yalnış da bilgilendirmeyelim doktora gidemiyorsan bir dene geçmezse götür başka bir sebebi vardır belki (birde bol su içir canım)