safis12 Kızlar Yarın hem Rota Virüs Hemde 2. ay aşılarımız var ikisi aynı gün olup sıkıntı çeken var mı aranızda
Hndn1234 safis12 2.ayda diğer aşılarla aynı gün yaptırdık. Önce rota aşısını verdiler ağızdan, sonra diğer aşıları oldu. Hiçbir sorun yaşamadık ama bebekten bebeğe göre de değişen bir durum olabilir, doktora danışmak da fayda var
safis12 Hacerevgin 4 tane değil 3 tane canim rota virüs aşısı kişinin kendine kalmış bir aşı ister yaptırıyo istemezse yaptırmiyo
Emine_1245 Bizde dördüncü ayda yaptirmistik ilk dozunu. Bu ayda ikincisini yaptircaz inş. Zaten ağızdan damla şeklinde yapılan bir aşı. Sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun
Song Rota icin erken sankı bizim ıkıncı ayda ıkı bacagına ve koluna vurdular😔o gun ateşi cıkabilir demişlerdi rota ıcın de 3-4-5 aylarda uc doz yaptırıyoruz
Karpuzreceli safis12 ben hepsini bır arada yaptırdım gecen hafta endıse etmeyın bırsey olmuyor en agırı meningok menenjit aşısı yani
Karpuzreceli safis12 calpol verdı dr. ama sukur olmadı sadece 15 saat dıkkat edın atesını kontrol edın ates çıkma olasılığı yokta sız yınede tedbırlı olun dedı okadar sukur cıkmadı 3 gun banyo yaptırmayın dedı bırde
Hacerevgin Tazeanne38 4 ay gecti kollardan ve bacaklar diye hatirliyorum ama tek kol olabilir haklisin canim😁