Mucizelerveanneleri Çocuk Dr u olarak gittiğiniz hastanelerin ismleri ve muayene ücretlerini paylaşırsanız ,hepimiz için faydalı olacağını düşünüyorum Şimdiden teşşekür ederim🌸
ikos58 Mucizelerveanneleri hastaneye degıl de oZel muayenehanesıne gıdıyoruz nrmalde capa nın doktoru. Ahmet asal beyoglunda 120₺
yildirimfamily Esenler medipolde dogum yaptim her ay normal kontrolune gittgimzde ucret vermiyoruz ama extra baska seyler icin gittigmzde 55 60 tl fiyati var cock doktornn
Buse Mucizelerveanneleri kartal avicennaya gidiyorduk 80 tl şimdi tuzla gisbir hastanesine gidiyoruz oda aynı 80 tl
Cemilev Kendim Beylikdüzü’nde oturuyorum ama sırf doktorumuz Murat Hamdi Yıldırım icin Yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum cok iyi bir doktor tavsiye ederim muayenesi 80 tl
ikos58 Mucizelerveanneleri cok kotu bır hastane nefret ettırdıler benı hamılelıkte. Sız memnun musunuz
ikos58 Mucizelerveanneleri gercekten cok memnunum okadar sevecen ve ılgılıgı her seferınde oglumun ayaklarını bacaklarını falan ıssırarak sever 😁
Mucizelerveanneleri ikos58 dr umdan memnun kalmıştım ama Doğum çok kötü geçti benim resmen tramva yaşattılar bana anestezi Dr u yüzünden ,