Halimd Arkadaşlar merhaba 3 ay 25 günlük bir bebeğim var çok neşeli sorunsuz bi bebekti uyku sorunu vs.yoktu buğüne kadar hiç yormadı beni fakat 3-4 gün önce üst solunum yoku enfeksiyonu geçirdi ateş öksürük vs.çok şükür geçti gibi🙏🏻Fakat gülerek uykudan uyanan bebeğim çıldırır gibi ağlayarak uyanıyor uyumakta çok zorlanıyor ve gün içinde nöbet gelmişcesine katıla katıla ağlıyor nasıl sakinleştirebilirim sebebi sizce nedir? Beyaz tenli olduğu için mosmor kesiliyor çok korkuyorum nefes alamaz gibi tıkanıyor nazarmıdır nedir?
Halimd Melikeyigitemre yok ya gazının olduğunu sanmıyorum gazını çok kolay çıkaran bi bebekti anlamadım ki hiç gaz sorunu yaşamadık biz😌
Melikeyigitemre Halimd benim bebegim morardıgi zaman gazı oluyor du yada kabız hatta karnı sertleşiyordu agliyordu baya 😑
SBBGurLek Büyüme atağı canm internetten araştır bebekler 3 6 9 ayları büyüme atağı geçiriyor Yani 3.ay nesneleri kavrama insanları tanıma annr karnından çıkış işlemlerini tamamlama ayı 😂 o yüzden huysuzluk uykusuzluk mırıldanma sızlanma ani ağlamalar memede dahi yüz düşmesi olucak biraz sabret 6. Ayda artık oturduğu için heryeri bildiği için ek gıdaya geçiş olduğu için daha çok hareketlendiği için de aynı durum söz konusu 9.ayda da artık emekleme yürüme birazda konuşma çabası olacağı için özellikle uykusuz olacaktır Alışmalıyız maaalesef ☺️
Sezenkumsal92 9 gunluguz bizde smsiye kadar guzel uyuyan emen cocuktu dun aksam 10 dan beri resmen memele kavga edio tutuo geri kafasini cekio sutum de gelio guzelll 4 e kadar uyumadi az bisi uyudu smdi gene uyanik kavga edio mememle burnu biraz tikanik gbi sogan kesip koydum biraz iyi geldi gbi of baska ne yapabilirim..
Halimd Sezenkumsal92 benim göğüslerimde yara olmuştu 2 haftalıkken meme ucu çok bemli kaşdığı için oldu dediler göğüs pedi kullanıyorsan asla kullanma ben onu bıraktıktan sonra bebeğin ağız mendillerinden koydum 2-3 güne geçti ve sık sık değiştir