damlaadogann Arkadaşlar merhaba benım 2 ay 27 günlük bebeğim var sadece anne sütü alıyor iki gündür kaka yapmıyor normal mi bu ya aklım karıştı yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım
bgmarik damlaadogann sadece anne sütü ile beslenen bebekler 1 haftaya kadar yapmayabiliyor demişti doktorumuz.Karnını kontrol et yumuşaksa ve bebek huzursuz değilse bekleyin demişti.
Hazal2020 damlaadogann benımde bebeğim ıkıay on günlük demır ılacına başladık doktor tavsıyesıyle ıkı gündür yapmıyor bızımkı de. Sizinki de ilaç kullanıyor muydu
damlaadogann Bulutipek sizin daha uzun olmuş sebebini anlayamadım bende 😞birde emiyor sonra memeyi itiyor ellerini emiyor bende aç diye tekrar emziriyorum emmiyor sizinde öyle mi
Bulutipek damlaadogann evet aynen oyle tepiniyor surekli memede sanci yapiyor ne yaptiysam yapamiyor doktorada goturemwdim laham aldim saldim o sekilde yapti rahatladi sadce anne sutu aliyor
Butterfly damlaadogann hatırlıyorum benim kızımda ilk defa kabız olduğunda çok endişelenmiştim 🤭 , anlıyorum sizi . Hem o aylarda kendine tutuyor diyorlardı yani kaka yapmıyor kilo alıyor
Merveayazz damlaadogann herkese aynı şeyi söylüyor olabilirim ama kefir içip emzirmenizi tavsiye ederim doktorum söylemişti evet 10 güne kadar normal ama bebek huzursuz oluyo ben kefir içip emzirince yapıyodu