anneyimben_ Kizlar 4 buçuk aylık kızımın avuç içine minicik kına yaksam bı zararı olur mu acaba yapaniniz varmı ?
anneyimben_ Mom090 hoşuma gidiyor kına seviyorum kendime de yakıyorum bebeğimde yakmak istedim bı sebebim yok
Mom090 anneyimben_ 4,5 aylık şimdi yok der biri senin bebeğinde alerji olur yada ne bileyim kana bişey karışır fln deriye yapıyorsun sonuçta bence gerek yok riske ama sen bilirsin daha çok minik
anneyimben_ Egemenin_Annesi bilmiyorum ama hatta sağlık açısından da iyimis kına yakmak ama bebek olunca bişey olur mu diyei bı düşünmedim değil
anneyimben_ Mom090 tesekkurler.netten de baktım kına mürekkep gibiymis deri altına girmiyormus. Yapan var mı diyede merak ettim
Deletedmom265 anneyimben_ bence bi zararı yok aksine faydalı çünkü bazı toplumlar bebeğin kafasını kınalar :)
Bayan32dis anneyimben_ bizde 40 i çıktığında yakmıştık❤️ zaten elleri minicik ufacık bisey sürüyorsunuz Bi zararı olmaz hemen tutuyo zaten 😊
Tuanabebek anneyimben_ çoğu kınalar boya bazlı oluyo iyisini bulmak lazım. Benim kız da 4ay 20 günlük benimde aklıma soktun şimdi yaksam bende minicik ellerine kına 🥰ne zararı olur ki kınanın 🥰
anneyimben_ Tuanabebek köyden getiriyoruz yıllardır ordan alır annemler. Yaktım ama fazla tutmadı uyurken yaktım hemen uyandı elinde peceteyi bezle sarmistim rahatsız oldu çok ağladı mecbur yıkadım fazla tutmadı ama çok güzel oldu ❤️