Prematureannesii İlk hamileliğimi idrar testiyle öğrenmiştim. Şimdi şüphelerim var 3 4 gün önce bi kaza oldu malesef yarın kan versem çıkar mı kanda acaba yoksa biraz daha beklemeli miyim ?
Aybkarslan Prematureannesii döllenmeden 10 gün sonra filan anca belli olur kandan o da çok düşük bı degerle. iki hafta bekleyin
Deletedmom413 Prematureannesii 5 haftalikti kan tahlili verdigimde 5000di degerim Günüm 6 gun gecmisti
elif-emirinannesi Prematureannesii haklısın ama dikkat etmek gerekir. Ben adet gecikince sürekli kafamda acaba hamile miyim diye ama eşim korunuyor.
Prematureannesii elif-emirinannesi eşimde korunuyor kondom ile ama ona da güvenim kalmadı artık bu olaydan sonra
Papatyaseverrrr Aybkarslan 10 gun sonra yapilan kan testim ve iki erken gebelik testi negatifti ama adet oncesi dogrumudur acaba
Aybkarslan Papatyaseverrrr doğrudur yüksek ihtimalle. Benim 10gun sonra yapılan çubuk testim bile hayalet çizgi pozitif cikmisti
Papatyaseverrrr Prematureannesii zannetmiyorum canim beklemek zor anliyorum ama henuz erken yapsanda cikmaz
Prematureannesii Papatyaseverrrr yok 10 gün geciktikten sonra yaptım idrar testini öncesinde çıkmamıştı
Prematureannesii Papatyaseverrrr aynen canım bekliyim 10 gün daha zaten adet günüm geliyo geçerse idrarda da çıkar