Mucizebebegim Kızlar ne kadar veriyorsunuz mesela ben günde en az 8 kere 125 CC veriyorum ve bebeğim tam 4 aylıkken 7 kiloydu bana kiloluymus gibi geliyor sizce nasıl bebeğimin durumu ? Beslenme konusunda yardım edebilir misiniz? Doğru yoldamiyim
Aysen58 Mucizebebegim merhaba benim bebeğim tam 4 aylıkken 6 kilo idi. Şuan da 4 buçuk aylığa yaklaşmak uzereyiz 2,5-3 saatte 120 yiyor gece 6 saatte buluyor acikmasi ben uyandirmiyorum gece ne zaman uyanırsa veriyorum.
Bal_Lokum Mucizebebegim bizimki de zayıf bebek nasıl kilo alırsam diye düşünüyorum sadece emziriyordum. Sütüm mü yaramıyor yetmiyor mu anlayamıyorum. 4 buçuk aylıgız biz de
Hakcjrks Biz 4 aylıkken 6100 duk.Evet biraz kilolu sizin ki 4 aylık bebeklerin mide kapasitesi 120 Cc yazıyordu
Mucizebebegim Hakcjrks 125 vermeme rağmen kilo aldı normalde 5 aylıkken öğünde 180 CC yazıyor sanırım oda bana çok geldi 5 aylık için 2 saatte bı yiyo çünkü
Mucizebebegim Ggdefne ben 5 aylık oluncada 125 vermeyi düşünüyorum çünkü çoğaltırsam kiloyu çok alicak 2 saatte bir acikiyor 125 CC verince aslında 150 yapsam 3 saatte bire çıkar mı ki
Mucizebebegim Aysen58 gece benimkide uyanmiyor ama gündüz 2 saatte bir 125 CC yiyor 5 aylık oluncada 125 vermeyi düşünüyorum çoğaltırsam kilo alır gibi ya
Aysen58 Mucizebebegim ama kilo alıyor ya büyüyor büyüyünce daha çok istiyor. Kilosunu 56 ya böl bakalım çıkan sonuç 2 saatte yemesi gereken en az miktar..
Ggdefne Mucizebebegim ben 3saatte bir veriyorum 150-180 ne kadar içerse mamanın sindirilmesi 3saatmiş zaten .
Mucizebebegim Aysen58 tam olarak nasıl yapıyorduk onu ? 7 kiloyu 56 ya böldüm 125 çıkti . 56 ne mesela kaç saatte bir verilmesini nasıl hesaplicam
Bal_Lokum Mucizebebegim 4 buçuk aylık 5.500 kilo dogum kilosu 3200dü. Buradaki kiloları görünce iyice canım sıkılıyor çok geriyiz toparlanır mı acaba 😔mama+meme nasıl ayarlayabilirim bilmiyorum alerjimiz var bizim diyet yapıyorum şuan. Özel mama verdi doktor gerek duyunca ver diye ama istemiyor mamayı napıcagımı şaşırdım.
Mucizebebegim Ggdefne ağlıyor mu peki 150 verince ben mesela 150 versem benim ki 2 saati doldurunca başlıyor aglamaya
Ggdefne Mucizebebegim dikkatini başka şeylere çekmeye çalışsan biraz oyun falan oynasan 15dk 15dk uzatsan olmaz mı 😃bende 2saatte bir veriyordum 3aydan sonra doktor 3saatte bir defi mama anne sütü gibi kolay sindirilmiyormuş ve bebeği rahatsız ediyormuş 3saAtte vermeye başlayınca bebeğim gerçekten daha bir rahat oldu ve bizde gece beslenme yok gece 12-1 de veriyorum sabah 8-8bucuga kadar uyuyor ve kilo alımı da iyi hangi mamayı kullanıyorsunuz merak ettim
Aysen58 Mucizebebegim burda bir arkadasin doktoru böyle demiş oda bana öğretmisti kilosunu 56 ya böl 2 saatte yemesi gereken miktar bu demişti detayıni bende bilmiyorum.
Zuleyhaoztknc Mucizebebegim biz 4 buçuk aylığız şimdi 8 kilo günde 4 kere gündüz veriyorum 120 içiyor bazen 150cc gayet iyi canım