Balanne_ Kızlar merhaba bebğimin 7 bucuk aylık sünnet yaptırmak istiyoruz memnun kaldığınız doktor/hastane varmı birde ücret olarak nedir yardımcı olursanız sevinirim
eymenkerem Balanne_ gebze de oturuyorum ama pendik yüzyılda yaptırdım çok memnunum ahmet bey çocuk cerrahi 900 tl
Balanne_ Uakandil @Yesillimon eymenkerem hepinize tesekkür ederim. Bir karar aldık yarım sünnet yaptıracağız yanlız doktor en az 6 saat aç kalması gerekiyor dedi sebebi ise büyük olduğu için tranva yaratmaması sebebi ile uyutup yapıcaklsr birde sünnet olduktan sonra 2 saat aç kalcak nasıl olcak bilmiyorum sizin nasıl oldu kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum nasıl durdurcam sabah en son 6 da emzircem 9 a kadar uyusa banyo falan yaptırırım hazırla çık diyene kadar 11 olur durur bir şekilde ama ameliyattan sonra nasıl olcak bilmiyorum bir akıl verin
eymenkerem Balanne_ ben lokal anestezi yaptırdığım için ameliyathane ye girmeden mama verip almışlardı. Biraz zor olacak sizin için sünnet sonrası hem açlık hem acı hissi. Belki serum filan takarlarsa yatıştırır açlık hissini