SelcanKuzey Kızlar merhaba bir buçuk aylık bebeğim var bir ay sonra sünnet etmeyi düşünüyoruz siz ne zaman sünnet ettirdiniz sünnet yaptırdıktan sonra süreç nasıl geçiyor çok ağlıyormu bide ne kadar sürüyor sünnet yapmaları doktorların eline verip nasıl beklicem dışarda düşündükçe bile kötü oluyorum 😔
Alim7189 SelcanKuzey biz 3aylikken olduk klips yöntemiyle olurken babası yanındaydı ben dayamam diye girmedim ama uzun sürmedi. İlk gün çok ağladı ağrısı kesici fitil falan verdik. İlk gün zor geciyo ama 2.gune hicbsyi kalmadı çok sukur. 3gun sonrada klips çıktı zaten yine bı problem yaşamadık.
tubist SelcanKuzey canim biz tam 7 aylik yaptirdik. dr dedi ki ilk aylar daha iyiymis sunnet icin cok iyi dusunmussun. ayrica dr eline verip gitmek diye bisey yok siz de giriyorsunuz. korkulacak hicbisey yok. iyi ki ettirmisim diyeceksin
Minikaslann SelcanKuzey eline verip beklemezsin sen de girersin. Sıkıntı olmuyor ben gittim elini tuttum başucundaydım ama izlemedim uyku saatine denk getirdim, 4 aylıktı sadece ilk günü biraz zordu. Kesnlikle yaptırın. Büyüdükçe çok hareketleniyorlar.
busramerve SelcanKuzey 6 aylıkken yaptırdık yarım saat sürdü.2 gün 4 saatte bir calpol verdik bir kere bile ağlamadı çok şükür
Minikaslann SelcanKuzey bize uyuşturma özelliği olan bir krem aldırttı doktorumuz, sünnetten bir saat öncesinde sürdük. (İğne canını yakmasın diye) ilk olarak iğneyi yapıyor uyuşturmak için. Anne ve babayı içeri alıyorlar. Bebek sakinse bacaklarını sabitleme gereği duymaz doktorunuz. Eşim ayak ucundaydı ben baş. 1 saate yakın sürdü sanırım çok emin değilim. Bittkten sonra dr bize bir krem yazdı bir de ağrı kesici fitil. Hiç sorun yaşamadık çok şükür🙏 karton bardak aldık eve geçerken, kestik ortadan. Ağız kısmını bölgeye yerleştirip bezi bağladık 1 hafta. İlk günü biraz huysuz olabilir. Benim oğlumun ilk 2-3 saati biraz zordu sonrasında çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım🙇🏻♀️
acikahve SelcanKuzey Bizde 4 aylıkken yaptırdık. Akşam uyumaz sandım ama çok şükür akşamda uyudu düzgün. Ben girdim yanındaydım. Her şeyin bitmesi 30dk sürüyor. Uyuşması da dahil. Ne kadar ufak o kadar iyi. Hiç korkmayın illaki yaptıracaksınız. Ondan bir an önce halledin. Oda rahat etsin siz de.
Sedagenco SelcanKuzey ben daha 5 gün önce yaptırdım 2 ay 14 günlük bebeğim ilk gece sadece çok ağladı fitil verince zaten geçiyor hemen uyuyordu ilk gün 4 saatte bir fitil verdim ertesi günü 6 saatte bir ertesi günü 12 yaptım daha sonra hiç vermedim çok şükür hafif atlattık diyebilirim. Her zaman küçük olması daha avantajlı hem bilinçli olmuyor hemde bezli olduğu için çabuk anlatıyor. Bizim sadece pipiyi uyuşturdu 10 dk bitti ben ve babası yanındaydık. 3 tane krem verdi beze sürmek için pipiye sürme 3 kremi karıştır beze sür dedi aynısını uyguladım bende. Bugün banyo yaptırdım çarşamba günüde kontrolümüz var. Doktorumdanda çok memnun kaldım çok eli hafif bir doktordu ve çok iyi ilgilendi.
pelinsss SelcanKuzey 9 günlüklen yaptırdım, ilk oğlumu 8 günlükken yaptırdım. Ağrı, acı ya da sızı olmadı, ağlamadılar. 4-5 güne iyileşti. Sizin biraz daha büyük o yüzden süreci bilemiyorum, hissedip sonrasında ağrıyı yaşarlar mı fikrim yok
Yamac_duygu06 SelcanKuzey 8 aylıkken yaptırdık dikişliydi sadece pipisini uyuştırdular fitil veriyorlar uyku yapıyor çok iyi geliyor kendiliğinden uyumuştu oğlum o yüzden hiç ağlamadı duymadı bile sonrası da çok kolay geçti biraz huzursuz oluyorlar ama fitil iyi geliyor iyi ki yaptırmışım tavsiye ederim
Merve___ SelcanKuzey Benim oglum dün 3 aylik oldu biz dün yaptirdik sünneti. Igne vurukurkene hic aglamadi sünnet aninda da aglamadi sadece ayaklarini tutuyoruz diye huysuz oldu cok orda bi agladi ama sarki actim sustu, Ilk cişı cok fenaydi cok agladi ilk cişinde. Ilk gün baya zor oluyor altini degistirirkene. Bugün sargisini cikarmamiz gerekiyordu sargi bezini cikarikene de cok agladi ama simdi altini degistikce krem sürüyorum ilk günkü gibi huysuz degil
Ozgeakdas SelcanKuzey merhaba biz 24 günlükken yaptırdık sadece o bölge uyuşturuldu agrı olmadı olursa diye fitil verdi doktor ilk gün kullandım her ihtimale karşı ama aslında gerek bile yoktu. İkinci gün hiç bişeyi yoktu bir hafta düzenli pansuman yaptım 5 . Gün banyosunu yaptırmaya başladık bir haftada iyileşti ama oğlum hiç hissetmedi ne kadar erken yaptırılırsa o kadar iyi bir an önce yaptırım bence
Yasarmusab SelcanKuzey Cnm benım oglum 1 ay 18 gunluk bır hatfa oldu sunnet ettık cok sukur cok ıyı ilk kesıltokten snra ılk çişini ypnca agladı bır gun hyzurdu snra ıyı oldu cok sukur