Zlnklc07 Kızlar bebeginizin gözleri hangi renk? Benm gözlerim kahverengi eşimin mavi bi oğlumuz var kahverengi gözleri kızım 2 haftalık gözleri lacivert , bagzen gri gbi hangi renk olucak cok merak ediyorum maviş olabilirmi 🤔🙄
Kumsaladakgul Zlnklc07 benimde gözlerim kahverengi eşimin ki mavi ilk kızım kahverengi oldu. Bu kızım 41 günlük mavi gri karışımı bisey😂
annesininasyasi Zlnklc07 benim kızım 3 aylık mavi gözlü. Çocuğun gözü renkli olacaksa her gün biraz biraz renginin açıldığını farkedersiniz lacivertten maviye doğru. Bazen gri bazen mavi görünürse o zaman kahve oluyor yani yeğenimin öyle olmuştu
Merve-HanifeDuru İlk zamanlar bizimde koyu lacivert gri idi sonradan açıldı yeşil yada mavi gözlü olabilir miniğiniz ☺️ Zlnklc07
CigdeminMevasi Zlnklc07 benim ela eşimin yeşil kızım 1 ay 20 günlük şimdilik mavi bakalım ne olacak 🤗
Tuba Zlnklc07 Benim gözlerim yeşil eşiminki de ela. İlk oğlum 4 aylık olana kadar yeşil gözlüydü sonra ela oldu. Şuan ikinci oğlum 24 günlük ve mavi yeşil gri karışık bir rengi var, sanırım buda ela olacak. Sizin kızınızın da ela olur gibi geldi bana😊
demirboy Zlnklc07 benim mavi eşimin ela oğlumuzun mavi oldu. Başlarda koyu laciverttş açıldı gitgide ama gel olmadı hiç