Muhammedd23 Saremin mamalarin kalorileri genellikle hep aynı canım yani ekstra kilo aldırma özellikleri yok.cocugun istahiyla daha alakası var. Ben 1,5 yıldır kullanıyorum ilk aylar ayda bir kilo aliyirdu ama çok istahliydi
ArasAybarsMoM Saremin bnm oglan premature dogdu 3 kilo olduktan sonra prematilden similaca gectik tam bir ay sonra 4400 oldu kilosu bize cok yaradi bnde cok arastirdim en temiz icerige sahip mamalar arasinda suanlik memnunuz
Boncuk_34 Saremin kızım doğduğundan beri sadece mama ile besleniyor. İlk SMA kullandık ve kabızlık problemimiz oldu. Tavsiye üzerine SIMILAC denedik ve ayda 1 kilo aldı. Gaz probleminde oluşmadı. Her sabah rutin olarak kakasını da yapıyor. Eğer bebeğiniz mamanın tadını severse gözünüz arkada kalmasın ve kullanın 😋🤗
mamAras Çok araştırarak almıştım nerdeyse bütün mamaları kullandık hiç birinde mızmızlanmayan oğlum similactan nefret etti, ama kg aldırımı için trendyolda güzel yorumlar vardı
Saremin mer_mer inşallah bizimkine de yarar içeriği iyi olduğu için bunu kullanmak istiyorum ama benim kız biraz zayıf kilo aldırsın da istiyorum
Saremin Muhammedd23 aptamil baya kilo aldırdı 60 içiyordu bazen onu bile içmiyordu ama similac 90 vermeme rağmen az alıyor sanki
Saremin ArasAybarsMoM inşallah bizimkine de yarar içeriği en iyi mamalardan olduğu için onu kullanmak istiyorum