Deletedmom348 olmaz mii abartıldığı gibi korkunç birşey değil bazısı ay boğazına takılır ay şöyle olur diyor ya yada derler ya
tam aksıne bebeğinzin gelişimine katkı ve bebeler blw yi çok seviyorlar
ben 6 ayda başladım tadım zamanında başlamak çok işime yaradı sebzeleri parmak şeklinde kesip buharda güzelce haşladım ne sert nede yumuşak olmalı orta kıvam bulunmalı her gün bıkmadan usanmadan yapıp verdim
tadım bitti 7 aylıkken kahvaltı vs vs başladım peynirini yumurtasını eliyle tutabileği şekilde önüne doğrayıp koydum o şekilde yedi rahatlıkla yiyebildi yumurtasını zeytinini herşeyini
böyle devam ettim kızım 7 aylıkken rahatlıkla pirinçi şehriyeyi yiyebiliyordu özel birşey yapmadım aslında blwyi seven bebek tam anlamıyla adapte olabiliyor
sebze yemekleri tavuğu eti ve diğer yemekleri kızıma göre orta derecede doğrayıp önüne koyuyordun
9 aya kadar böyle gitti
9 aydan sonra çatal ve kaşığa başladık onada çabuk alıştı 1 hafta sürmedi bile kendisi batırıp batırıp yedi kaşığı tam iyi kullanmazdı döke şaça yerdi ama çatalı rahatlıkla kullanabiliyordu bu şüreçtede orta derecede doğruyordum herşeyi önüne çatala bakacak kadar ve iyi pişiyordum ki ezilsin hemen ağzında boğaza kaç vs olmasın diye
şuan 16.5 aylık ve çatalıda kaşığıda güzel kullanıyor döküp şaçmıyor😁🙂
zor bir süreç değil aslında sabır olduğunuz ve kararlı olduğunuz sürece bebeğinizde öyle olur 🙂
@MinervaEva