Gamzey26 Merhabalar kizim 4 ayliktan beri mama iciyor hep aptamil verdik suan 1 yas oldu ama 4 numara aptamili icmek istemiyor aynı sıkıntıyı yasayan oldu mu acana birde mama tavsiyesi baska bir marka denemek istiyorum tesekkurler
asyasare Gamzey26 kizim hep mamayla beslendi suan 2 numara kullaniyoruz 8 yligiz. hep aptamil kullandik ama butcemi asmaya baslayinca bebelac gold aldik 2 haftadir memnunum severek icti kizim. sizin ki 1 yasindaymis sıkılmıs olabilir tadindan vs. degistirmeyi deneyin
Gamzey26 asyasare bende hip aliyordum 2 noya kadar kiloluk bulamayinca aptamile dönmüştüm son 6 aydir
Cevriyenin_fikreti Gamzey26 Benim kizim 1 yaşında 3 aylikken hero baby e başladık kilo alimi güzel ve gaz yapmıyordu
Gamzey26 Cevriyenin_fikreti valla kilomuz gayet iyi fazla bile 12500 kilo vitamin kan degerlerinede bakildi herseyi ust duzeyde bugun farkettim biberonun ucunu yirtmis sajirim fazla akistan dolayi istememis mamayi hic farketmemistim
Cevriyenin_fikreti Gamzey26 Benimki 1 yaş 9.5 kilo bizde mi sorun var acaba mamayi birakti diş hastalık derken baya kaybetti sanirım
Gamzey26 Cevriyenin_fikreti bizim dislerde hep istah kaybi huysuzluk uykuda aglama vs yapiyo ya 8 dis cikti 4 alt 4 ust suanda sanirim azilar gelecek bi sac tutuyo bi kulak birde yuruyoruz artik kilo verir galiba zaten bu ay 150 gr ancak aldi 1 aydir sabit kilosu bundan sonra verir diyo herkes yurudugu icin